Výsledky mládeže – 7.10.-8.10.2006
Klub

Výsledky mládeže – 7.10.-8.10.2006

Redakce


Ve dnech 7.10. - 8.10.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Dynamo České Budějovice B 5:0 (2:0)
„A" dorost v domácím prostředí navázal na své vítězství v Plzni a dokázal zvítězit vysoko nad družstvem z popředí tabulky. Do poločasu padly dvě branky, obě vstřelil Kučera, poprvé využil křídelní akci Fabiána, druhou branku přidal pohotovou střelou z 20 m. Po přestávce se dvakrát gólově prosadil Kvapil, nejdříve střelou z pravé strany a poté doklepl do sítě hostí přihrávku Sedláčka. Poslední branka utkání padla po nekompromisní střele Kubíka.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FC Slovan Liberec B 2:3 (1:1)
„B" dorost v tomto utkání tahal za kratší konec. Soupeř byl po celou dobu utkání aktivnějším týmem, naše hra působila rozháraně a nakopávané míče k ničemu nevedly. V utkání jsme vedli, když si hráči Liberce v úvodu dali vlastní gól. Pak však padali branky jen do naší sítě, Chramosta pouze korigoval na konečných 2:3.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - SK Dynamo České Budějovice B 3:0 (1:0)
Zasloužené vítězství, když naše družstvo soupeře nepustilo do vážnější šance a samo si vytvořilo dost příležitostí ke vstřelení branky. Do poločasu se trefil Falta, po přestávce se hra našeho družstva ještě herně zlepšila, výsledkem byly góly Semíka a opět Falty.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC Slovan Liberec B 1:1 (1:0)
„D" dorost v tomto utkání narazil na kvalitní a fyzicky dobře připravený tým z Liberce. V průběhu I.poločasu jsme zodpovědně bránili a přečkali převahu soupeře, v jeho závěru jsme si vytvořili i my příležitosti a jednu využili Kovačem k našemu vedení. Po přestávce byl obrázek hry stejný, naši hráči podnikali nebezpečné brejky, bez gólového efektu. Před koncem jsme nakonec inkasovali vyrovnávající branku po nedůrazném odkopu.

SK Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav „A"žáci 1:3 (1:0)
„A" žáci vezou z Českých Budějovic cenné, ale zasloužené vítězství. V utkání jsme byli lepším týmem, již v I.poločase jsme hru kontrolovali, paradoxně se do vedení dostali domácí. Po změně stran jsme hned v jeho úvodu vyrovnali a poté vstřelili další branky, které rozhodly o naší výhře. Autorem našich tří branek byl Šťastný.

FK Úpa - FK Mladá Boleslav „B"žáci 3:0 (1:0)
„B" žáci v dalším utkání na půdě nováčka soutěže doplatili opět na špatný vstup do utkání, kdy jsme chybnou přihrávkou umožnili domácím jít do vedení. Poté jsme měli herní převahu, vytvořili jsme si i šance ke skórování. Po přestávce důrazní domácí přidali ještě dvě branky, naši hráči přes trvající převahu žádnou branku nevstřelili.

SK Dynamo České Budějovice - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:1 (0:0)
Naši mladší „C" žáci sehráli vyrovnané utkání, ve kterém jsme neproměnili několik slibných gólových příležitostí. Domácí se v začátku II.poločasu ujali vedení, naši hráči se po bojovném výkonu nakonec dočkali vyrovnání, když Vraštil v poslední minutě utkání proměnil pokutový kop.

FK Úpa - FK Mladá Boleslav „D"žáci 1:2 (1:1)
Naše družstvo „D" žáků získalo na hřišti druhého celku v tabulce cenné vítězství. Do přestávky jsme si vytvořili tlak, herně se nám dařilo a domácí spoléhali pouze na nakopávané míče. Po přestávce nás však zatlačili, naše družstvo poté zpřesnilo hru a Taneček vstřelil vítězný gól.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - SKP Mladá Boleslav 2:0 (1:0)
„E" žáci na svém „domácím" hřišti v Pěčicích po zásluze vyhráli nad svým snaživým soupeřem, který se v průběhu utkání zaměřil pouze na obranu a také díky tomu se nám nepodařilo vstřelit více branek. O ty dvě se podělili Scheufler a Pokorný.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

Jiskra Nový Bor A - FK MB „A" 0:3
Jiskra Nový Bor B - FK MB „A" 0:10
Jiskra Nový Bor A - FK MB „B" 0:0
Jiskra Nový Bor B - FK MB „B" 0:6

krajský přebor mladších přípravek

FK MB II. „A" - FK MB I. „A" 0:8
FK MB II. „B" - FK MB I. „B" 0:7
FK MB II. „A" - FK MB I. „B" 0:6
FK MB II. „B" - FK MB I. „A" 0:10

Fanshop banner