Ještě do Letohradu a teprve potom oddych
Klub

Ještě do Letohradu a teprve potom oddych

Redakce

Ligové kluby mají po odehraném devátém kole reprezentační přestávku. Mladoboleslavští fotbalisté volno nastoupí až po odloženém pohárovém utkání s divizním Letohradem, ke kterému jedou ve středu 4. října. Pak je čeká třídenní volno slíbené trenérem Urinem za heroický výkon proti francouzskému velkoklubu Olympique Marseille. K pohárovému utkání do Letohradu určitě nepojedou Marek Kulič a Martin Abraham. Oba potřebuje reprezentační družstvo pro kvalifikační duely se San Marinem a Irskem.

Ze třetího kola Poháru ČMFS zbývají sehrát poslední dva duely Třinec - Zlín a Letohrad - Mladá Boleslav. Oba mají náhradní termín ve středu 4. října od 16 hodin. Postup Mladé Boleslavi přes divizního soupeře je očekávanou povinností. Ale fotbal už je takový, že co si fotbalisté neodkopou, to nemají a nic dopředu není jasné. Což platí i o tuzemském poháru, kde se střetávají soupeři mnohdy značně rozdílné sportovní kvality. Pokud Mladá Boleslav nezaváhá, čeká na ni ve čtvrtém pohárovém kole druholigový Hradec Králové, jenž v září vyřadil ligové Kladno.
Čtvrté kolo Poháru ČMFS má oficiální termín ve středu 25. října a střetne se v něm už jenom osm dvojic: Liberec - České Budějovice, Břeclav - Sparta Praha, Most - Jablonec, Viktoria Žižkov - Příbram, Teplice - Plzeň, Opava - Slovácko, Ostrava s vítězem utkání Třinec - Zlín a Hradec Králové s lepším z dvojice Letohrad - Mladá Boleslav. Čtvrtým kolem program tuzemského poháru ČMFS v letošním roce končí. Čtvrtfinále, které se bude losovat až po skončení čtvrtého kola, se hraje 18. dubna 2007.

Fanshop banner