Výsledky mládeže – 26.9.-1.10.2006
Klub

Výsledky mládeže – 26.9.-1.10.2006

Redakce


Ve dnech 26.9. - 1.10.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FC Viktoria Plzeň „B" - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:3 (1:2)
„A" dorost zajížděl do Plzně, kde se utkal s vedoucím týmem soutěže. Utkání jsme začali dobře a vytvořili jsme si sérii rohových kopů, které však skončili bez brankového efektu. Gólu jsme se dočkali po pěkné střele Fabiána. Domácí na naše vedení dokázali odpovědět vyrovnáním, ale do přestávky jsme se znovu ujali vedení Sedláčkem z pokutového kopu, který byl nařízen za faul na Schuberta. Po změně stran pokračoval solidní fotbal, domácí znovu vyrovnali. Štěstí se nakonec přiklonilo na naší stranu, po akci Fabiána a jeho následné přihrávce dal Kučera vítězný gól.

FK Náchod-Deštné - FK Mladá Boleslav „B"dorost 1:1 (0:0)
„B" dorost sehrál v Náchodě nešťastné utkání. V průběhu II.poločasu se naše družstvo dostalo Chramostou do vedení, poté jsme měli další šanci na zvýšení náskoku. Domácí minutu před koncem vyrovnali z pokutového kopu za ruku našeho obránce.

FC Viktoria Plzeň „B" - FK Mladá Boleslav „C"dorost 2:4 (1:1)
Mladší dorost navázal na vítězství svých starších kolegů a dokázal v Plzni také zvítězit. I když se domácí dostali do vedení po standardní situaci, Rýdlem jsme odpověděli vyrovnávacím gólem a po přestávce jsme své vedení Bořilem a Faltou zvýšili. Domácí ještě zkorigovali stav zápasu, ale Smetana v závěru upravil do prázdné branky na konečných 4:2 v náš prospěch.

FK Náchod-Deštné - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:5 (0:2)
„D" dorost po svém dosavadním nejlepším výkonu zaslouženě vysoko vyhrál na hřišti soupeře z popředí tabulky. Hned v úvodu utkání jsme se dostali po gólech Kovače a Zahustela do dvoubrankového vedení. Hru jsme měli pod kontrolou a po přestávce jsme ještě své vedení zvýšili, branky přidali Kovač, Tvaroha z pokutového kopu a Zahustel.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Kladno 1:1 (1:1)
„A" žáci chtěli v domácím prostředí vyhrát a napravit tak poslední vysokou porážku v Příbrami. Do utkání jsme vstoupili aktivně a ujali se Dragounem vedení, když před tímto gólem jsme nedokázali proměnit několik příležitostí. Hosté však dokázali brzy srovnat a našemu družstvu se i přes veškerou snahu nepodařilo vstřelit vítězný gól.

FC Olympia Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „B"žáci 4:2 (2:1)
„B" žáci hráli v týdnu vložené kolo žákovské divize a ani v tomto utkání nebodovali. Do utkání vstoupili špatně, po pěti minutách jsme prohrávali 2:0, pak jsme se zlepšenou hrou dostali zpět do utkání, Horák snížil z pokutového kopu a dvě šance jsme ještě nedali. Domácí po přestávce zvýšili svůj náskok, Boček opět snížil na rozdíl jedné branky. Čtvrtou branku naše družstvo inkasovalo v závěru utkání.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FC Zenit Čáslav 1:1 (1:0)
O víkendu „B" žáci sehráli další utkání na Astonce a hostili poslední tým tabulky. V průběhu utkání jsme se Bočkem dostali do vedení, vypracovali jsme si další šance, které však nedokážeme proměnit. Hostům se podařilo vyrovnat, následovali šance na oou stranách, ale branka již nepadla.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - SK Kladno 1:1 (1:1)
Naši mladší „C" žáci sehráli vyrovnané utkání, ve kterém jsme se Eliášem dostali do vedení. Hosté do přestávky po standardní situaci vyrovnali a tento stav i přes několik nevyužitých šancí zůstal až do konce.

FC Olympia Hradec Králové - FK Mladá Boleslav „D"žáci 1:1 (1:1)
Naše družstvo „D" žáků také sehrálo v týdnu vložené utkání, které skončilo asi nezaslouženou remízou, když naši hráči si vynutili převahu a dost příležitostí ke vstřelení branky, ale bohužel jsme se střelecky dokázali prosadit pouze Kubelkou.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FC Zenit Čáslav 1:2 (0:1)
Utkání začalo naše družstvo aktivněji, po chybné rozehrávce ve středu pole jsme však inkasovali po střele, kterou nemohl náš brankář chytat. Po převaze, kdy jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili, se nám podařilo Jonášem vyrovnat, rozhodující branku však dali hosté z přímého kopu.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - FK Slovan Lysá nad Labem 4:0 (3:0)
Také „E" žáci mají nabitý program a v minulém týdnu sehráli dvě mistrovská utkání. V tom prvním dokázalo družstvo hrající pod hlavičkou Pěčic zvítězit nad svým soupeřem z Lysé po dobré hře celého kolektivu. Dvakrát se trefil Špringl, další branky přidali Landecký a Scheufler.

FK Krnsko - FK Mladá Boleslav „E"žáci 1:3 (0:0)
O víkendu se naše vítězství rodilo těžce, na hráčích byla znát únava ze čtvrtečního utkání, přesto jsme bojovností a kolektivním výkonem zápas rozhodli ve svůj prospěch. Branky dali Heřmanský, Špringl a Janů.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FK Pěnčín-Turnov A - FK MB „A" 1:4
FK Pěnčín-Turnov B - FK MB „A" 1:2
FK Pěnčín-Turnov - FK MB „B" 3:0
FK Pěnčín-Turnov - FK MB „B" 2:1

krajský přebor mladších přípravek

FK Pěnčín-Turnov - FK MB I. „A" 1:14
FK Pěnčín-Turnov - FK MB I. „B" 0:1

Slovan Hrádek n.N. - FK MB II. „A" 2:10
Sokol Ruprechtice - FK MB II. „A" 4:0
Slovan Hrádek n.N. - FK MB II. „B" 1:11
Sokol Ruprechtice - FK MB II. „B" 3:2

Fanshop banner