Junioři v dešti marně dotahovali náskok Buldoků
Klub

Junioři v dešti marně dotahovali náskok Buldoků

Redakce

Výprava juniorky na západ republiky tentokrát nebyla bodově úspěšná. V utkání hraném na karlovarské umělé trávě za vytrvalého deště bylo mladoboleslavským juniorům málo platné, že měli herní převahu i větší počet gólových příležitostí, když dali o jeden gól méně než soupeř. Mladoboleslavské béčko inkasovalo šestou prohřu v sezóně a kleslo na předposlední místo třetiligové tabulky.

Po bezbrankovém poločase se karlovarští fotbalisté ve dvou minutách (50.-52.) dvakrát snadno prosadili za přispění nepřesného rozhodčího. Ten před prvním gólem neviděl jasný ofsajd domácích a před akcí, jež vyústila ve druhý gól, přehlédl zřejmé hraní rukou karlovarským hráčem. V 63. minutě již karlovarští Buldoci vedli 3:0. Mladoboleslavští se však nevzdávali a podařilo se jim snížit na slibný rozdíl jednoho gólu, čímž se dostali zpátky do hry o mistrovské body. Bohužel nedosáhli ani na jeden. V 73. minutě skóroval Voborník a v 82. minutě se trefil Ordoš. V dramatickém závěru karlovarští Buldoci ubránili těsnou výhru se štěstím, neboť jim rozhodčí odpustil penaltový faul.

Sestava FK MB"B": Michňa - Kalíšek, Mrvík, Doležal, Skramužský - Tuma, Murárik, Brunclík, Vajgl - Odroš, Voborník.

Rozhodčí: Benedikt

Diváků: 313

Po deseti odehraných mistrovských zápasech je FK Mladá Boleslav "B" na předposledním místě mistrovské tabulky ČFL s osmi body, hůře na tom je jenom béčko Hradce Králové se šeti body. Příští utkání o třetiligové body FK Mladá Boleslav „B" - Bohemians Praha se hraje v sobotu 7. října dopoledne od 10,15 hodin na Astince v Mladé Boleslavi.

Fanshop banner