Výsledky mládeže – 23.9.-24.9.2006
Klub

Výsledky mládeže – 23.9.-24.9.2006

Redakce


Ve dnech 23.9. - 24.9.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK AS Pardubice 3:1 (2:1)
„A" dorost hostil ve svém dalším mistrovském utkání opět na domácím hřišti dorostence z Pardubic. Po celou dobu utkání jsme měli herní převahu a soupeři jsme toho v průběhu zápasu moc nedovolili. Ujali jsme se vedení Fabiánem, který zakončil svůj průnik z levé strany, pak jsme pěkným gólem Sedláčka z trestného kopu zvýšili na 2:0. Hosté z ojedinělého útoku do přestávky snížili. Po změně stran byl obrázek hry stejný jako v I.poločase, své vedení jsme zvýšili Olšákem na konečných 3:1.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FC Zenit Čáslav 2:1 (1:1)
„B" dorost hrál v domácím prostředí s Čáslaví a vítězstvím potvrdil své dosavadní postavení v tabulce. Svého soupeře jsme přehrávali, bohužel se nám dlouho nepodařilo vstřelit vítěznou branku. V úvodu utkání dal Bílý vedoucí gól, hosté vzápětí vyrovnali z penalty. Dvacet minut před koncem rozhodl Chramosta svým gólem o našem zaslouženém vítězství.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK AS Pardubice 1:2 (1:0)
Naše družstvo šlo v začátku utkání Rýdlem do vedení, hráči se však uspokojili a řešili herní situace příliš individuálně, což se nám po přestávce nevyplatilo. Hosté během 9 minut skóre otočili a poctivou obranou i přes zvýšenou snahu našeho týmu své vedení udrželi až do konce utkání.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC Zenit Čáslav 2:1 (1:0)
„D" dorost si na své konto připsal tři body, vítězství to bylo spíše vydřené. Do přestávky jsme se ujali Kovačem vedení, které jsme ve II.poločase Zahustelem zvýšili. Hosté zkorigovali až v závěru utkání.

FK Marila Příbram - FK Mladá Boleslav „A"žáci 5:0 (2:0)
„A" žáci při absenci hráčů základní sestavy v utkání naprosto propadli. Domácí po svém poločasovém vedení naše družstvo po přestávce jasně přehrálo a nakonec zvítězilo rozdílem třídy.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „B"žáci 2:0 (1:0)
„B" žáci i přes zlepšený výkon prohráli v Kolíně. Opět nám nevyšel úvod utkání, kdy jsme po standardní situaci inkasovali, po celý zbytek utkání jsme se snažili bojovným výkonem výsledek zvrátit, vypracovali jsme si šance, bez gólového efektu. Domácí v samotném závěru z brejku zvýšili své vedení.

FK Marila Příbram - FK Mladá Boleslav „C"žáci 3:4 (0:3)
Naši mladší „C" žáci sehráli zápas dvou rozdílných poločasů. Do přestávky jsme podali velmi dobrý výkon, který jsme dokázali vstřelením tří branek po hezkých kombinačních akcích. Po přestávce se hráči uspokojili a horko těžko jsme utkání dovedli do vítězného konce. Dvakrát skóroval Eliáš, jednou Vacek J. a Hodač.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „D"žáci 3:0 (2:0)
Naše družstvo tentokrát sehrálo nepovedené utkání. Domácí měli do přestávky převahu, kterou zúročili dvěma góly. Po změně stran se naše hra zlepšila, dobře jsme kombinovali, střelecky jsme se neprosadili. Domácí své vedení ještě zvýšili.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - SK Velký Borek 5:2 (1:2)
O víkendu sehrálo naše nejmladší žákovské družstvo další utkání pod hlavičkou Pěčic. Soupeř spoléhal na svého rychlého útočníka, hra směřovala na něho a to našemu družstvu dělalo problémy. Do přestávky jsme prohrávali, ale utkání jsme nakonec dotáhli do vítězného konce. Branky dali Scheufler 2x, Vodháněl, Heřmanský a Pulo.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FK MB „A" - Mnichovohradišťský SK 5:2
FK MB „A" - Dolnobousovský SK 9:0
FK MB „B" - Mnichovohradišťský SK 2:1
FK MB „B" - Dolnobousovský SK 6:0

krajský přebor mladších přípravek

FK MB I. „A" - FC Slovan Liberec A 2:0
FK MB I. „A" - FC Slovan Liberec B 14:0
FK MB I. „B" - FC Slovan Liberec A 1:0
FK MB I. „B" - FC Slovan Liberec B 6:2

FK MB II. „A" - FK Pěnčín-Turnov 3:1 FK MB II. „B" - FK Pěnčín-Turnov 0:6

Fanshop banner