Junioři zase nezískali doma body
Klub

Junioři zase nezískali doma body

Redakce

Mladoboleslavská juniorka je stále bez vítězství na domácím hřišti. V osmém třetiligovém kole prohrála s Ovčáry a propásla tak příležitost posunout se ke středu tabulky. Trenér Kokoška měl tentokrát z prvoligového kádru jen Krátkého, Brunclíka a Ordoše. T.Brezinský si odpykával trest za žluté karty, Nesvadba s Mikolandou jsou na marodce, Ilongo odjel do Konga na reprezentační sraz a Kyselu si pro nedělní utkání podržel trenér áčka Uhrin.

Utkání mělo velmi nervózní průběh, o čemž svědčí devět žlutých a dvě červené karty. Spolu s hráči se o to přičinil i nepřesný sudí Černý. Už v první minutě byl Vajgl blízko vstřelení gólu, když z trestného kopu jen těsně minul levý horní růžek ovčárské branky. Nedařilo se ani dalším střelcům. Murárik s Voborníkem trefili brankáře, Mrvík z malého vápna překopl, Brunclík hlavičkoval nad branku, Tuma se neprosadil v mlýnici na malém vápně. Ze strany Ovčár nejnebezpečněji vypadala dalekonosná bomba Waltera, která těsně minula branku, a v poslední minutě poločasu Kreuzovo překopnutí branky z hranice trestného území.
Ve 40. minutě fauloval Krátký, jenž od dvanácté minuty hrál se žlutou kartou, a po druhém napomínání byl vyloučen. Než Ovčáry rozehrály nařízený trestný kop, tak ve strkanici před boleslavskou brankou Brunclíka srazil Viskup a na upozornění asistenta z lajny mu hlavní rozhodčí ukázal červenou kartu a vzápětí za zbytečné řeči žlutou Maršnerovi. Krátce po této karetní divočině odešli všichni aktéři do kabin, kde o přestávce trošku vychladli.
V nástupu do druhého poločasu Voborník šikovně přeloboval brankáře, ale branku Ovčár minul. Na druhé straně Hyka z úhlu mířil do Šedovy náruče. V 55. minutě se ovčárský Maršner prokličkoval zleva do boleslavského vápna a jeho povedený přízemní centr snadno ze dvou metrů dorazil Kreuz do Šedovy branky - 0:1. O pět minut později boleslavský gólman pokazil odkop, naštěstí však vzniklou Hykovu obrovskou šanci zmařil. Další souboj Hyky a Šedy v 78. minutě vyhrál opět boleslavský brankář. Také Ovčáry mohly děkovat svému brankáři Strakovi za zmaření Voborníkovy šance. V 89. minutě po Brunclíkově rohu Tuma hlavičkoval těsně mimo Strakovu branku. V nastaveném čase váhající Skramužský a Šeda pustili k míči Trutnovského, ten však branku netrefil.

FK Mladá Boleslav"B": Šeda - Krátký, Doležal, Mrvík (71. Kalíšek), Skramužský - Tuma, Murárik, Brunclík, Vajgl - Ordoš, Voborník (81. Herman). Připraveni ještě byli Horák, Žáček, Toman a Michňa.

Gól: Kreuz

ŽK: Krátký, Tuma, Murárik, Mrvík, Ordoš, Kalíšek - Walter, Maršner, Hyka

ČK: Krátký - Viskup

Rozhodčí: Černý - Koval, Theimer

Diváků: 350

Fanshop banner