Béčko je zpátky na Astonce
Klub

Béčko je zpátky na Astonce

Redakce

Mistrovské utkání osmého kola ČFL FK Mladá Boleslav"B" - Sokol Ovčáry se hraje v sobotu 23. září od 10,15 hodin na mladoboleslavském hřišti Astonka. Střetnout se sousedé třetiligového pořadí. Po osmi zápasech (včetně předehrávaného 17. kola) jsou v osmnáctičlenné tabulce Ovčáry na 14. místě s devíti body (skóre 11:15) a Mladá Boleslav„B" je hned za nimi na 15. místě s osmi body (8:10).

Diváci mohou očekávat tuhý boj o důležité mistrovské body a také snahu mladoboleslavské juniorky konečně protrhnout domácí smůlu. Mužstvo trenéra Kokošky totiž na domácím trávníku ještě nevyhrálo (jako jediný třetiligový tým) a získalo na svém hřišti pouze jeden bod za bezbrankovou remízu s vedoucím Varnsdorfem. Protože bilance Ovčár na cizích hřištích není nijak oslnivá, neboť ze čtyř utkání jenom jedno vyhrály, je nejvyšší čas, aby hráči mladoboleslavské juniorky potěšili sebe i diváky toužebněočekávanou výhrou.
Na úvod soutěžního ročníku 2006/07 Ovčáry doma remizovaly s plzeňským béčkem 3:3, na béčku Sparty inkasovaly nakládačku 0:5, doma s Chebem hrály 0:0, ve čtvrtém kole překvapivě vyhrály v Náchodě 1:0, doma s béčkem Slávie remizovaly 1:1, v Jablonci tamnímu béčku podlehly 0:2 a v Teplicích s béčkem prohrály 2:3. Minulý víkend však zabraly a na domácím trávníku vyřídily béčko Českých Budějovice 4:1.
Mužstvo Mladá Boleslav"B" se nemohlo dlouho prosadit. V prvním kole prohrálo doma s Náchodem 0:1, v Xaverově s béčkem pražské Slávie také 0:1, doma s béčkem Jablonce 2:3 a první výhru si přivezlo z Českých Budějovic, když tamní béčko porazilo 1:0. Následovaly domácí bezbranková remíza s Varnsdorfem a domácí prohra s béčkem Příbrami 1:2. Důležité body mladoboleslavské béčko přivezlo z Chebu za vítězství 2:1 a z Kolína za nerozhodný výsledek 2:2.
Po nepovedeném experimentu s přestěhováním z Astonky na městský stadion, kde béčko prohrálo s Příbramí"B" 1:2 (koučoval ji Barát, jenž před tímto víkendem nahradil odvolaného Tobiáše na prvoligové příbramské lavičce), se mladoboleslavská juniorka vrací opět na hřiště Astonky.

Fanshop banner