Výsledky mládeže – 16.9.-17.9.2006
Klub

Výsledky mládeže – 16.9.-17.9.2006

Redakce


Ve dnech 16.9. - 17.9.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Kladno 1:1 (0:0)
„A" dorost sehrál o víkendu důležité utkání s Kladnem. I.poločas byl z naší strany špatný, bez patřičného pohybu a nasazení, hosté se pouze bránili a naší branku prakticky neohrozili. Po změně stran naši dorostenci přidali na aktivitě, vytvořili si šance, ale s jejich proměňováním to bylo horší. Přeci jenom jsme se Schubertem ujali vedení a již se zdálo, že tento stav vydrží do konce utkání. Hosté však z ojedinělé akce dokázali vstřelit lacinou branku a vyrovnali na konečných 1:1.

Bohemia Poděbrady - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:4 (0:0)
„B" dorost zajížděl na hřiště nováčka soutěže a výkonnostní rozdíl se projevil po přestávce, kdy jsme se prosadili i gólově, a to především po standartních situacích. Tři branky dal Bým a jednu Rulc.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - SK Kladno 1:1 (1:0)
Naše družstvo sehrálo opět velmi kvalitní I.poločas a naše vedení mělo být výraznější. Trefil se pouze Bořil, který společně se Synkem a Smetanou ještě své další šance neproměnili. Ve II.poločase přišel trest a hosté po rohovém kopu vyrovnali. Bod z tohoto utkání je pro naše družstvo málo.

Bohemia Poděbrady - FK Mladá Boleslav „D"dorost 3:2 (2:2)
„D" dorost zbytečně ztratil dobře rozehrané utkání, když jsme po brankách Kovače a Maršálka vedli již 2:0. Následovaly ještě naše neproměněné šance a ke slovu se dostali domácí, kteří po našich chybách v obraně do přestávky vyrovnali. Po změně stran jsme si opět vytvořili převahu, byli to však hráči Poděbrad, kteří po naší další individuální chybě vstřelili vítěznou branku.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FK AS Pardubice 1:0 (0:0)
„A" žáci v důležitém utkání své vítězství doslova vybojovali. Po vyrovnaném I.poločase jsme se po přestávce ujali vedení Konejlem a to jsme díky bojovnému výkonu celého družstva udrželi až do konce utkání, i když hosté byli ve své útočné snaze velmi nebezpeční. Důležité vítězství našich „A" žáků.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - RMSK Cidlina 0:6 (0:2)
„B" žáci v minulém kole poprvé zvítězili, v dalším domácím utkání opět propadli. První tři branky v naší síti skončili po standartních situacích hostujícího družstva a nedůrazu našich hráčů, hra našeho týmu poté byla odevzdaná a po dalších chybách jsme do konce utkání inkasovali ještě třikrát.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FK AS Pardubice 2:0 (1:0)
Naši mladší „C" žáci sehráli zápas dvou rozdílných poločasů. Do přestávky byla hra rozháraná, hráli jsme po větru, ale nedokázali jsme dobře kombinovat, chyběl důraz. Ve II.poločase se hra našeho družstva zlepšila, soupeře jsme k ničemu nepustili. Byly k vidění hezké fotbalové momenty. Naše branky vstřelili Eliáš a Hodač.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - RMSK Cidlina 1:0 (0:0)
Naše družstvo mělo výborný vstup do utkání, soupeř se nedostal ze své poloviny. Brzy po zahájení utkání musel pro zranění odstoupit Horváth, ale na hře našeho týmu to nebylo znát. Taneček vstřelil vedoucí branku a několik šancí zůstalo neproměněno. Soupeř se po přestávce snažil o vyrovnání, což se mu nakonec nepodařilo a Taneček ještě v závěru nedal pokutový kop.

Aero Odolena Voda - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:0
Další dvě utkání pod hlavičkou Pěčic sehráli naši „E" žáci v minulém týdnu. Toto dohrávané středeční utkání skončilo bezbrankovou remízou, když jsme doplatili na neproměnění svých brankových příležitostí.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - AFK Semice 6:1 (4:0)
O víkendu jsme svého soupeře jednoznačně přehráli lepší kombinací a svojí převahu jsme vyjádřili i gólově. Čtyřikrát se trefil Vodháněl, po jedné brance přidali Lánský a Scheufler.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FK Česká Lípa A - FK MB „A" 2:0
FK Česká Lípa B - FK MB „A" 0:6
FK Česká Lípa A - FK MB „B" 4:0
FK Česká Lípa B - FK MB „B" 2:2

krajský přebor mladších přípravek

FK MB I. „A" - FK MB I. „B" 5:0

Lomnice n.P. - FK MB II. „A" 8:1
SK Semily - FK MB II. „A" 3:1
Lomnice n.P. - FK MB II. „B" 7:1
SK Semily - FK MB II. „B" 0:1

Fanshop banner