Béčko v dobře rozehrané partii ztratilo dva body
Klub

Béčko v dobře rozehrané partii ztratilo dva body

Redakce

Na kolínském hřišti mladoboleslavská rezerva potvrdila, že se jí venku daří lépe než doma. Po středeční výhře v Chebu měla k vítězství blízko i v sobotu v Kolíně. V závěrečné čtvrthodince však dvakrát smolně inkasovala a musela se smířit jen s jedním bodem. „V rozhodujících fázích hráčům nejspíše scházejí zkušenosti, ale zápas od zápasu se viditelně zlepšují," prohlásil vedoucí „B" mužstva Michal Doležal.

Už ve 13. minutě se měnilo skóre utkání. Zmíněná minuta byla smolná pro domácí, kteří faulovali ve vápně boleslavského Kyselu a nařízenou penaltu T. Brezinský proměnil ve vedoucí gól - 0:1. Do přestávky měl ještě obrovskou šanci Brunclík. Postupoval sám na kolínskou branku, ale nepovedlo se mu přehodit vybíhajícího gólmana.
Do dvougólového vedení šli Mladoboleslavští až zkraje druhého poločasu. Ve 49. minutě se po individuální akci prosadil Ordoš - 0:2. V poslední čtvrthodině Kolínští vyrovnali, když nejprve přežili obrovskou gólovou příležitost Vajgla. Ten po Brunclíkově přihrávce střelou bez přípravy překonal soupeřova brankáře, ale na lajně trefil beka. Z následného protiútoku domácí lacino snížili.
Běžela 73. minuta, když mladoboleslavský stoper T. Brezinský nešťastně uklouzl a umožnil tak Bláhovi skórovat - 1:2. Vyrovnání zařídil v 84. minutě Doseděl, jehož ránu mladoboleslavští bránící hráči tečovali tak nešťastně, že brankář Šeda nestačil reagovat - 2:2.
Za týden se Kokoškovi svěřenci představí opět doma. „Potřebujeme konečně vyhrát i na domácím hřišti," burcuje tým jeho vedoucí Doležal. Utkání osmého kola ČFL FK Mladá Boleslav"B" - Ovčáry se hraje v sobotu 23. září od 10,15 hodin.

Sestava FK Mladá Boleslav"B" proti Kolínu: Šeda - Kalíšek, T.Brezinský, Ilongo, Nesvadba - Brunclík (87. Skramužský), Murárik (78. Mrvík), Ordoš, Vajgl - Kysela (46. Tuma), Voborník.

Góly: T.Brezinský (penalta), Ordoš - Bláha, Doseděl

Rozhodčí: Slavíček - Drábek, Pilný

Diváků: 360

Fanshop banner