Vzhůru na Marseille
Klub

Vzhůru na Marseille

Redakce

Fotbalová výprava FK Mladá Boleslav vyráží ve středečním dopoledni 13. září na jih Francie, kde svede první díl bitvy o postup do lukrativní podzimní části Poháru UEFA, která se hraje v pětičlenných skupinách. Mladoboleslavským fotbalistům se v prvním pohárovém kole postaví soupeř formátu evropského velkoklubu Olympique Marseille, momentálně vedoucí celek nejvyšší francouzské ligy.

Boeing 737-500 s mladoboleslavskými fotbalisty odlétá z pražské Ruzyně ve středu 13. září v deset hodin dopoledne a na letišti v Marseille přistane krátce před polednem. Následuje přesun autobusem z letiště do hotelu na Boulevard Charles Livon, odpolední odpočinek a v osm hodin večer oficiální trénink v místě konání čtvrtečního utkání. Hraje se na marseillském Velodrome Stadium pro šedesát tisíc diváků ve čtvrtek 14. září od 20,45 hodin.
Bezprostředně po skončení zápasu se celá fotbalová výprava přesune ze stadionu na letiště, odkud odlétá zpět do Česka v pátek 15. září v 0,45 hodin. Přistání v pražské Ruzyni je plánováno kolem půl třetí nad pátečním ránem.

Fanshop banner