Výsledky mládeže – 9.9.-10.9.2006
Klub

Výsledky mládeže – 9.9.-10.9.2006

Redakce


Ve dnech 9.9. - 10.9.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FC Hlinsko 3:0 (1:0)
„B" dorost v dalším mistrovském utkání hostil nováčka dorostenecké divizní soutěže. Hosté se představili jako snaživý celek, to však bylo málo. O naše zasloužené vítězství se brankově zasloužili Hubač z pokutového kopu, Bým a Kubát.

FK Teplice B - FK Mladá Boleslav „A"dorost 1:0 (1:0)
„A" dorost ve svém dalším mistrovském utkání prohrál na hřišti v Bystřanech s rezervním týmem Teplic. Naše družstvo vstoupilo do utkání aktivně, dokázalo si vytvořit dost střeleckých příležitostí, bohužel bez efektu. Přišel trest, neodmávaný ofsajd, následný faul Páry a domácí proměňují pokutový kop v jedinou branku utkání. Ve II.poločase domácí dobře bránili těsné vedení, hrozili z brejků. Z naší strany byl blízko vyrovnání pouze Valeš po trestném kopu Fabiána.


FK Teplice B - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:2 (0:2)
Naše družstvo sehrálo velmi kvalitní I.poločas, když soupeře přehrálo ve všech směrech. Vstřelilo Rýdlem dvě branky a vytvořilo si ještě několik dalších příležitostí, které hráči nevyužili. Po přestávce se domácí snažili o zkorigování výsledku, naši hráči nedokázali využít ani jeden ze svých nebezpečných protiútoků.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC Hlinsko 2:1 (1:0)
„D" dorost byl po celé utkání lepším týmem, měli jsme herní převahu v průběhu celého utkání. Přesto na naše vedení, branku dal Kovač, dokázali hosté po změně stran z jedné brejkové situace vyrovnat. Náš tým zvýšil úsilí, které vedlo k zaslouženému vítězství, o které se svým druhým gólem v utkání postaral Kovač.

SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav „A"žáci 3:0 (0:0)
Průběhy utkání našich „A" žáků jsou v posledních zápasech jako přes kopírák. Utkání jsou vesměs vyrovnaná, naše družstvo nepromění v průběhu I.poločasu několik vyložených šancí a po obdržené brance soupeře již nemá sílu na zvrat v utkání. Stejný průběh mělo i utkání na Slavii.

Slovan Frýdlant - FK Mladá Boleslav „B"žáci 0:1 (0:1)
„B" žáci získali na půdě nováčka soutěže první tři body v tabulce. Utkání začali lépe domácí, dokázali si vytvořit i šance, které však neproměnili. V utkání jsme se ujali vedení Novákovou střelou a po naší vedoucí brance jsme měli několik možností své vedení zvýšit. I domácí měli možnosti vyrovnat, ale díky naší obraně a brankáři jsme utkání dotáhli do vítězného konce.

SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:1 (0:0)
Naši mladší „C" žáci sehráli na Slavii své nejlepší podzimní utkání. Do přestávky svého soupeře přehrávali, dostali jsme se do dvou gólových šancí. Po změně stran se hra vyrovnala, Koštířem jsme se ujali vedení, domácí vyrovnali až v nastaveném čase.

Slovan Frýdlant - FK Mladá Boleslav „D"žáci 1:4 (0:1)
Dobrá kombinační hra a herní převaha v průběhu utkání vedla k zaslouženému vítězství, které mohlo být ještě výraznější, kdyby se našemu družstvu podařilo proměnit další gólové šance. Tři branky dal Horváth, jednu přidal Kubelka.

Sokol Libiš - FK Mladá Boleslav „E"žáci 0:2 (0:0)
Další utkání pod hlavičkou Pěčic sehráli naši „E" žáci na hřišti v Libiši. Soupeře jsme porazili dobrým pohybem všech hráčů, lepší kombinací. Soupeře jsme za celé utkání prakticky k ničemu nepustili. Naše branky dali Lánský a Fiksa.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FK MB „A" - Hrádek n.Nisou A 2:1
FK MB „A" - Hrádek n.Nisou B 4:1
FK MB „B" - Hrádek n.Nisou A 1:4
FK MB „B" - Hrádek n.Nisou B 2:2

krajský přebor mladších přípravek

FK MB I. „A" - Hrádek n.Nisou 20:0 FK MB I. „A" - Ruprechtice 8:0
FK MB I. „B" - Hrádek n.Nisou 15:0
FK MB I. „B" - Ruprechtice 5:1

FK MB II. „A" - FC Slovan Liberec A 0:3
FK MB II. „A" - FC Slovan Liberec B 1:1
FK MB II. „B" - FC Slovan Liberec A 1:3
FK MB II. „B" - FC Slovan Liberec B 1:6

Fanshop banner