Do Francie letíme ve středu
Klub

Do Francie letíme ve středu

Redakce

FK Mladá Boleslav pořádá letecký zájezd do Marseille za podobných podmínek, jaké byly u fotbalových výprav do Oslo a Istanbulu. Odlet z pražské Ruzyně na jih Francie je stanovený na středeční dopoledne 13. září a návrat se předpokládá bezprostředně po skončení čtvrtečního utkání v brzkém pátečním ránu 15. září. Letecký zájezd do Marseille stojí 11500,- Kč.

Z letiště Praha-Ruzyně výprava FK Mladá Boleslav odlétá ve středu 13. září v 10 hodin. Všichni účastníci by měli být u nezbytného letištního odbavení devadesát minut před startem. Předpokládané přistání na marseillském letišti je v 11,50 hodin. Ve středečním podvečeru absolvují fotbalisté oficiální trénink v místě konání utkání prvního kola poháru UEFA. Střetnutí Olympique Marseillle - FK Mladá Boleslav se hraje ve čtvrtek 14. září od 20,45 hodin a žádná z českých televizí ho nevysílá.
Zpáteční let z Marseille do Prahy se předpokládá bezprostředně po skončení utkání (odlet v 0,45 hod.) s příletem na Ruzyň v časném pátečním ránu (15.9. ve 2,30 hod.). Letecký zájezd s fotbalisty do jihofrancouzského přístavu Marseille stojí 11500,- Kč a v ceně jsou letenky tam a zpět, patřičné letištní poplatky, transfery mezi hotelem, letištěm a stadionem, ubytování v tříhvězdičkovém hotelu na jednu noc a vstupenka na utkání poháru UEFA. Podrobnější informace podá a přihlášky k zájezdu eviduje na sekretariátu FK Mladá Boleslav Petra Kučerová na telefonních číslech 326719041 nebo 737270803.
Soupeř FK Mladá Boleslav v prvním kole poháru UEFA patří do kategorie evropských velkoklubů a svá domácí utkání hraje na stadionu Velodrome s kapacitou sedmdesát tisíce sedících diváků. Fanoušci Olympique Marseille mají pověst nejbouřlivějšího publika ve francouzské nejvyšší soutěži. Po předkolech Ligy mistrů v Oslo a Istanbulu je boj o postup z prvního kola do skupiny poháru UEFA v Marseille příslibem dalšího jedinečného fotbalového i společenského zážitku.

Fanshop banner