Výsledky mládeže – 30.8.-3.9.2006
Klub

Výsledky mládeže – 30.8.-3.9.2006

Redakce


Ve dnech 30.8. - 3.9.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Marila Příbram B 1:1 (0:0)
„A" dorost v týdnu dohrával mistrovské utkání s rezervou Příbrami a očekávalo se potvrzení vítězství ze Žižkova. Bohužel hráči nepodali dobrý výkon, soupeř bojoval a když jsme se dokázali dostat do brankových příležitostí, koncovka vázla. Po bezbrankovém poločase se hosté dostali do vedení po jednoduché akci středem hřiště. 15 minut před koncem byl vyloučen Kubík, přesto se nám i v deseti podařilo Vorlem alespoň vyrovnat na konečných 1:1.

FK Mladá Boleslav „A"dorost - SK Motorlet Praha 1:0 (0:0)
V nedělním utkání jsme hráli opět v domácím prostředí a hráči chtěli určitě podat lepší výkon, než jaký předvedli v týdnu proti příbramské rezervě. V utkání jsme nakonec zvítězili, ale musíme přiznat, že to bylo šťastné vítězství. Kdyby hosté měli lepší finální fázi před naší brankou, asi by bez bodového zisku neodjížděli. Jedinou branku dal Schubert hlavou po trestném kopu Sedláčka.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK AS Pardubice B 1:1 (0:1)
Náš „B" dorost měl také potvrdit své vysoké vítězství z Českého Dubu. Do přestávky se však přizpůsobil hře hostujícího týmu a hra byla nesourodá, pouze s nakopávanými dlouhými míči, bez kombinace. Hosté se po chybě brankáře ujali vedení, na které jsme po přestávce dokázali zlepšenou hrou odpovědět vyrovnávací brankou Záblackého. Přes herní převahu se našemu družstvu vítěznou branku vstřelit nepodařilo.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Marila Příbram B 2:1 (1:0)
Mladší dorost využil v tomto dohrávaném utkání svojí tělesnou převahu (soupeř byl o rok mladší) a vytvořil si dost střeleckých situací, ze kterých mohlo družstvo skórovat. Nastřelili jsme dvě tyče a několik jasných šancí neproměnili, po snížení hostujícího týmu ze zbytečného pokutového kopu se jednoznačné utkání zdramatizovalo. Naše branky dali Synek a Šorm.

FK Mladá Boleslav „C" dorost - SK Motorlet Praha 2:1 (0:0)
Víkendový zápas našich mladších dorostenců skončil těsným vítězstvím našeho družstva, i když tak jako u starších dorostenců se nerodilo lehce. Po bezbrankovém poločase se hosté po přestávce ujali vedení, Kovač vzápětí vyrovnal a rozhodující branku utkání dal Falta.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK AS Pardubice B 4:2 (1:1)
„D" dorost byl po celé utkání lepším týmem, měli jsme herní převahu, ale do přestávky se nám nedařila přechodová fáze. Po změně stran jsme se prosadili jednoduchou kombinací, která byla zúročena i gólově. Dvě branky dal Mlynka, po jedné Výda a Kašík.

AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav „A"žáci 0:0
Naše družstvo sehrálo v týdnu další mistrovské utkání na půdě vyspělého soupeře a po dobrém výkonu jsme získali cenný bod.

SK Motorlet Praha - FK Mladá Boleslav „A"žáci 3:0 (1:0)
O výsledku utkání rozhodl již I.poločas, kdy jsme při silné podpoře větru nedokázali proměnit ani jednu ze svých čtyř vyložených příležitostí a soupeř se naopak jednoduchou hrou a důrazem dokázal prosadit.


FK Chrudim - FK Mladá Boleslav „B"žáci 6:0 (3:0)
„B" žáci podlehli svému soupeři a to až příliš vysokým rozdílem, když o výsledku bylo rozhodnuto již na začátku utkání, kdy jsme brzy dvakrát inkasovali. Naši „B" žáci jsou ve své soutěži stále bez bodu.

AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:0 (0:0)
Naši mladší „C" žáci sehráli na Spartě velmi dobrý především I.poločas, kdy jsme neproměnili dvě stoprocentní šance, po přestávce se hra vyrovnala a jediný gól padl po trestném kopu domácích.

SK Motorlet Praha - FK Mladá Boleslav „C"žáci 1:1 (1:0)
Do přestávky jsme se nedokázali vyrovnat se silným větrem, který nám znemožňoval kontrolu míče, inkasovali jsme po standardní situaci domácích. Po přestávce jsme proti větru hráli lépe a zaslouženě jsme Koštířem vyrovnali.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „D"žáci 3:2 (2:2)
Do utkání jsme vstoupili dobře a gólem Tanečka jsme vedli. Domácí vyrovnali střelou z dálky a po nedorozumění našich obránců s brankářem stav otočili ve svůj prospěch. Do přestávky jsme Horváthem z pokutového kopu vyrovnali. Ve II.poločase jsme byli lepším týmem, ale své možnosti jsme nedokázali využít gólově. Rozhodující branku jsme inkasovali po zbytečném faulu a následném přímém kopu.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - FK Pšova-Mělník 0:1 (0:1)
Naši mladší „E" žáci sehráli pod hlavičkou Sokolu Pečice své první podzimní mistrovské utkání, které skončilo naší nezaslouženou prohrou, když jsme neproměnili několik šancí a soupeř po samostatné akci dokázal vstřelit rozhodující branku.

Výsledky družstev minikopané FK Mladá Boleslav :

krajský přebor starších přípravek

FC Slovan Liberec - FK MB „A" 0:2
Sokol Ruprechtice - FK MB „A" 3:4
FC Slovan Liberec - FK MB „B" 3:2
Sokol Ruprechtice - FK MB „B" 3:2

krajský přebor mladších přípravek

SK Semily - FK MB I. „A" 0:13
Lomnice n.P. - FK MB I. „A" 0:10
SK Semily - FK MB I. „B" 0:4
Lomnice n.P. - FK MB I. „B" 1:3

Fanshop banner