Výrazně posílená juniorka hostí třetiligového lídra Slovan Varnsdorf
Klub

Výrazně posílená juniorka hostí třetiligového lídra Slovan Varnsdorf

Redakce

Utkání pátého kola ČFL FK Mladá Boleslav"B" - SK Slovan Varnsdorf se hraje v sobotu 2. září od 10,15 hodin na Astonce. Očekává se vyrovnaný boj, přestože hosté vedou mistrovskou tabulku a mladoboleslavské béčko je předposlední. Ale bude mít k dispozici hráče z prvoligového kádru, neboť nejvyšší fotbalová soutěž má reprezentační pauzu.

Trenér mladoboleslavské juniorky Kokoška může počítat s Ordošem, Mikolandou, Brunclíkem, Krátkým, T. Sedláčkem a nejspíše i se dvěma (?Nesvadba, Ilongo?) ze tří hráčů, kteří do FK Mladá Boleslav uplynulý týden čerstvě přišli. Proti Varnsdorfu budou mít šanci předvést své umění klubovým činovníkům, trenérům i zvědavým příznivcům. Právě proto lze v sobotu dopoledne na Astonce čekat vyrovnaný a dramatický boj o třetiligové body.

Mužstvo FK Mladá Boleslav "B" v prvních třech utkáních mistrovského ročníku třikrát prohrálo. Doma s Náchodem 0:1, v Xaverově s béčkem Slávie také 0:1 a doma s béčkem Jablonce 2:3, když v nastaveném čase nedal Brunclík penaltu, která byla nadějí na bod. Válečnické štěstí se k mladoboleslavským mladíkům přiklonilo před týdnem. Českobudějovické béčko porazili 1:0 gólem Ordoše ve čtvrté minutě nastavení.

SK Slovan Varnsdorf s trenérem Hlouškem, jenž před pěti lety působil i v Mladé Boleslavi, má postupové ambice. Potvrdil to dosud bezchybným vstupem do mistrovské soutěže. Vyhrál v Jablonci nad tamním béčkem 1:0, doma porazil Prachatice 3:1, v Českých Budějovicích nad juniorkou zvítězil 2:0 a před týdnem doma přehrál béčko Hradce Králové 3:0. Bez ztráty bodu vede třetí ligu jasně o čtyři body před druhým Chebem.

Fanshop banner