Po Náchodu je dalším pohárovým soupeřem Letohrad
Klub

Po Náchodu je dalším pohárovým soupeřem Letohrad

Redakce

Mladá Boleslav splnila roli favorita, do které ji v duelu s třetiligovým soupeřem pasovala momentální forma a hlavně umístění na čele prvoligové tabulky, a podle očekávání postoupila do třetího kola tuzemského poháru ČMFS. V něm pojede do východočeského Letohradu a pokud tam uspěje proti diviznímu týmu, narazí na lepšího z duelu Hradec Králové - Kladno. Ve druhém pohárovém kole Slavia Praha vypadla po porážce 3:4 v Čáslavi a Brno v Břeclavi po bezbrankové plichtě prohrálo v penaltovém rozstřelu. jinak všichni ligisté jdou dál do třetího kola.

Jak si v pohárových utkáních vedli příští soupeři Mladé Boleslavi? Ve druhém pohárovém kole v divizním souboji Trutnov podlehl doma Letohradu 2:3 a ten tudíž vyzve nyní Mladou Boleslav. Utkání třetího kola poháru ČMFS Letohrad - FK Mladá Boleslav má úřední termín ve středu 20. září v 16,30 hodin. Mladoboleslavský sportovní ředitel Zdeněk Kudela nevyloučil, že bude usilovat o změnu.

Pokud Mladá Boleslav přejde přes divizní Letohrad, čeká ji ve čtvrtém pohárovém kole lepší z dvojice Hradec Králové - Kladno. Druholigový Hradec Králové ve druhém kole vyhrál na hřišti divizní Jiskry Ústí nad Orlicí 2:0 a prvoligové Kladno ve druhém kole přehrálo třetiligovou Spartu Krč 1:0 gólem levého halva Čápa, který ještě na jaře působil v Mladé Boleslavi. Úřední termín čtvrtého kola poháru ČMFS je středa 25. října v 15,30 hodin.

Čtvrtým kolem skončí letošní pohárový program. Čtvrtfinále, semifinále a finále se dohrávají až na jaře příštího roku 2007. Čtvrtfinálová utkání jsou na programu 18. dubna, semifinálové duely 9. května a finále se hraje 23. května.

Fanshop banner