Výsledky mládeže – 21.8.-27.8.2006
Klub

Výsledky mládeže – 21.8.-27.8.2006

Redakce


Ve dnech 21.8. - 27.8.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:3 (0:1)
„A" dorost vyhrál v dalším mistrovském utkání v Praze nad nováčkem soutěže, ale vítězství se nerodilo lehce. Hlavně do přestávky byli domácí důrazní a vypracovali si dvě dobré příležitosti ke skórování. Naše družstvo se začalo zvedat v závěru I.poločasu a podařilo se nám Sládkem vstřelit úvodní gól zápasu. Ve II.poločase jsme si již vytvořili herní převahu, kterou jsme zúročili dalšími dvěma brankami, které dali Pára po trestném kopu Kučery a Schubert po své individuální akci.

Podještědský F.C. - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:6 (0:2)
Náš „B" dorost zvítězil výrazně v Českém Dubu, když po celou dobu utkání jsme domácí nepustili do vážnější šance a sami jsme si dobrou kombinační hrou vytvářeli gólové příležitosti, které jsme proměnili ve vysoké vítězství. O branky se podělili Hubač, Rozumný, Chramosta, Sameš, Rejmon a Sabol.

FK Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:1 (0:0)
Mladší dorost navázal na své starší kolegy a také dokázal svého soupeře porazit. Již v I.poločase jsme si vytvořili herní převahu, měli dvě šance a nastřelili tyč, ale vedoucí branku se nám vstřelit nepodařilo. Po přestávce se hra vyrovnala, domácí přidali na důrazu, v závěru jsme byli šťastnější a po akci Kovače dal rozhodující branku Falta.

Podještědský F.C. - FK Mladá Boleslav „D"dorost 2:2 (1:1)
„D" dorost nedokázal v utkání, ve kterém jsme byli lepším týmem nakonec zvítězit, i když příležitosti jsme k tomu měli, bohužel nám chybělo lepší zakončení. Jedna branka do sítě domácích byla vlastní, druhou přidal Tvaroha.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FC Hradec Králové 0:0
Naše družstvo sehrálo v domácím prostředí proti Hradci Králové opět slušné utkání, bohužel bez plného bodového zisku. V průběhu utkání jsme měli hru pod kontrolou, ale bohužel jsme nedokázali alespoň jednu ze svých šancí proměnit v rozhodující branku.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FC Slovan Liberec 0:4 (0:1)
„B" žáci podlehli svému soupeři, když o výsledku rozhodly chyby našich hráčů, kdy jsme ve třech případech doslova nabídli Liberci skórovat v utkání. Nelze našim hráčům upřít snahu, za stavu 0:1 v náš neprospěch neproměnil Boček samostatný nájezd, což byl také jeden z důležitých okamžiků zápasu.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FC Hradec Králové 2:2 (1:1)
Naši mladší „C" žáci se oproti minulému utkání v Teplicích zlepšili, herně podali dobrý výkon, nechybělo nasazení a hezké fotbalové momenty. V utkání jsme prohrávali, poté vyrovnali Koštířem z pok. Kopu, O.Vackem jsme se ujali vedení, ale hosté dokázali srovnat na konečných 2:2.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FC Slovan Liberec 2:0 (1:0)
Zasloužené vítězství našich „D" žáků, kteří se představili poprvé v mistrovském utkání na Astonce a předvedli velmi dobré fotbalové momenty, družstvo proti staršímu soupeři bojovalo, do přestávky se ujalo vedení Kubelkou, po přestávce jsme ještě Lackem zvýšili na 2:0

Fanshop banner