Ligový program přeruší reprezentační přestávka
Klub

Ligový program přeruší reprezentační přestávka

Redakce

Po nedělním utkání se Spartou jedou mladoboleslavští fotbalisté uprostřed týdne do Náchoda na druhé kolo poháru ČMFS. V ligovém programu následuje reprezentační pauza, ve které se Česko utká s Walesem v Teplicích (2.9. od 20,15 hod.) a se Slovenskem v Bratislavě (6.9. od 20,15 hod.). Bude u toho kapitán FK Mladá Boleslav Marek Kulič.

Podobně, jako v předchozích ročnících, vstupují prvoligové klubu do tuzemského poháru až ve druhém kole. To má úřední termín ve středu 30. srpna od 17 hodin, což platí i na duel FK Náchod-Deštné - FK Mladá Boleslav. Náchodští se do druhého kola poháru ČMFS prostříleli na hřišti Nového Bydžova jednoznačně 7:1. Za zmínku stojí, že v úvodním kole nového soutěžního ročníku ČFL Náchodští porazili mladoboleslavské béčko těsně 1:0. Před rokem Mladá Boleslav nečekaně v Náchodě z tuzemské pohárové soutěže vypadla po prohře 0:2.
Utkání šestého ligového kola FK Marila Příbram - FK Mladá Boleslav se hraje v neděli 10. září od 17 hodin. Potom má FK Mladá Boleslav v programu dvě po sobě jdoucí utkání na domácím hřišti. Nejprve středočeské derby s SK Kladno v neděli 17. září a o týden později s FC Tescoma Zlín v neděli 24. září, vždy s výkopem v 17 hodin. Mezi těmito dvěma ligovými koly je v termínové listině pamatováno na třetí kolo poháru ČMFS. Pokud Mladá Boleslav v Náchodě uspěje, čeká ji lepší z divizní dvojice Trutnov - Letohrad ve středu 20. září od 16,30 hodin.

Fanshop banner