Kokoškova juniorka začala sezónu smolně
Klub

Kokoškova juniorka začala sezónu smolně

Redakce

Začátky jsou těžké, ví trenér Kokoška, jemuž připadl úkol obnovit po patnácti letech v Mladé Boleslavi „B" mužstvo dospělých čili juniorku. „Nikdo z hráčů základního kádru třetí ligu nehrál," naznačoval Kokoška obavy před úvodním mistrovským kolem České fotbalové ligy. Jeho slova se naplnila v nejčernější podobě.

Ze tří utkání nemá „B" tým ani bod. Dvakrát nešťastně prohrál 0:1 doma s Náchodem a na xaverovském hřišti s juniorkou Slavie Praha. Naposledy inkasoval úder v podobě prohry 2:3 od jabloneckého béčka. Nic nepomohlo, že střelecké trápení uťal Tomáš Sedláček z prvoligového kádru (další gól přidal Vajgl), ani dvojí vedení v průběhu utkání. Ve druhé minutě nastavení mohl remízu zachránit Brunclík, ale nedal penaltu a všechny body shrábli Jablonečtí.
V sobotu 26. srpna od 10,15 hodin se hraje utkání 4. kolo ČFL České Budějovice„B" - Mladá Boleslav„B". Pokud mladoboleslavské béčko na jihu Čech nezaboduje, zůstane nadále poslední z osmnácti účastníků České fotbalové ligy. Po třetím kole jako jediné je bez bodu a tím pádem na dně tabulky. Tu vede Varnsdorf , jenž se představí na Astonce na počátku prvního zářijového víkendu. Utkání 5. kola ČFL FK Mladá Boleslav „B" - SK Slovan Varnsdorf se hraje v sobotu 2. září dopoledne od 10,15 hodin.

Fanshop banner