Kulič povolán proti Walesu a Slovensku
Klub

Kulič povolán proti Walesu a Slovensku

Redakce

Reprezentační trenér Karel Brückner počítá s Markem Kuličem pro první dvě utkání kvalifikace na evropský šampionát 2008. Mladoboleslavský kapitán je v nominaci základního devatenáctičlenného kádru, který ještě Brückner doplní třemi hráči. Kulič je jedním ze čtyř fotbalistů působících v tuzemské nejvyšší soutěži.

Spolu s Markem Kuličem (FK Mladá Boleslav) jsou z I. Gambrinus ligy nominováni brankář Jaromír Blažek a defenzivní hráči Tomáš Sivok (oba Sparta Praha) a Tomáš Zápotočný (Slovan Liberec). Dalšími povolanými jsou Petr Čech (Chelsea), Antonín Kinský (Ramenskoje), Marek Jankulovski (AC Milán), Martin Jiránek, Radoslav Kováč (oba Spartak Moskva), David Rozehnal (Paris St. Germain), Tomáč Ujfaluši (Fiorentina), David Jarolím (Hamburk), Tomáš Galásek, Jan Polák (oba Norimberk), Tomáš Rosický (Arsenal), Libor Sionko (Glasgow Rangers), Jaroslav Plašil, Jan Koller (oba Monako), Jiří Štajner (Hannover). V úctyhodné fotbalové společnosti se ocitl kapitán FK Mladá Boleslav Marek Kulič!

Reprezentanti mají sraz bezprostředně po pátém ligovém kole v pondělí 28. srpna. Česko nastoupí proti Walesu v sobotu 2. září od 20.15 hod. na stadionu v Teplicích a proti Slovensku ve středu 6. září také od 20.15 hod. na Tehelném poli v Bratislavě.

Fanshop banner