Organizační opatření
Klub

Organizační opatření

Redakce


Organizační opatření při utkání 3.předkola Ligy mistrů mezi FK Mladá Boleslav - Galatasaray Istanbul ve středu 23.8.2006 od 19.30 hodin a utkání 1.Gambrinus ligy s AC Sparta Praha v neděli 27.8.06 od 20.15 hodin.

1. V průběhu celého utkání bude spuštěn monitorovací systém celého areálu Městského stadionu. Případné přestupky proti provoznímu řádu Městského stadionu budou vyhodnoceny a předány správním orgánům.

2. Parkování V.I.P. vozidel, PRESS a obslužných vozidel bude umístěno v prostorách u umělé hrací plochy .Vjezd horní bránou u hlavního vchodu na Městský stadion u pokladen. Uživatelům parkoviště u umělé hrací plochy bude umožněn odjezd po skončení utkání pořadatelskou službou až po opuštění stadionu pěšími fanoušky!!!
Pro parkování ostatních návštěvníků utkání bude k dispozici parkoviště u
Centrothermu u křižovatky u Dalasu a nafukovací haly.

3. Z bezpečnostních důvodů bude uzavřena a vyklizena Jiráskova ulice ( vedoucí
k sektoru hostí ) v úrovni křižovatky od PENTAGONU (ul.J.Palacha) ke křižovatce u
AC Škoda AUTO( ul.U stadionu ). Dále bude uzavřeno parkoviště u hlavního vstupu
na Městský stadion ( před pokladnami ) .
Obě jmenované lokality budou uzavřeny ve St 23.8. a v Ne 27.8. časovém rozpětí
7.30 - 24.00 hodin.


5. Fanouškům ze sektoru hostí bude umožněn odchod až po opuštění stadionu domácími fanoušky.

6. Z důvodu zajištění bezpečnosti a případného pohybu tureckých fanoušků v okolí stadionu bude po celý den uzavřeno dětské hřiště ( v Havlíčkově ulici ) mezi sportovní halou ŠKODA AUTO a tréninkovou arénou v prostorách Městského stadionu.

Vzhledem k tomu, že toto utkání bylo Policií ČR vyhodnoceno jako vysoce rizikové bude nutné tyto opatření v plné míře respektovat, abychom vzájemně předešli možným škodám na vozidlech či majetku ,případně zraněním nebo újmám přítomných osob.

Fanshop banner