Výsledky mládeže – 7.8.-13.8.2006
Klub

Výsledky mládeže – 7.8.-13.8.2006

Redakce


Ve dnech 7.8. - 13.8.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

FC Hradec Králové „B" - FK Mladá Boleslav „A"dorost 1:1 (1:0)
„A" dorost zajižděl o víkendu ke svému prvnímu mistrovskému utkání České ligy dorostu. Utkání pro naše družstvo nezačalo dobře, po chybě brankáře Ehrenbergera se domácí již v 5.minutě ujali vedení. Do přestávky jsme byli aktivnější, domácí příkladně bojovali a do vyloženější šance naše hráče nepustili. Ve II.poločase se z naší strany zlepšil důraz a vypracovali jsme si i šance ke skórování (Sládek, Kvapil). Vyrovnání přišlo po rohovém kopu Fabiána a pohotovém dohrání Valeše.



SK Motorlet - FK Mladá Boleslav „B"dorost 2:1 (1:0)
V týdnu sehrál „B" dorost kvalitní přípravu s účastníkem České ligy dorostu. Domácí se ujali v 10.minutě vedení, které krátce po změně stran ještě zvýšili na 2:0. Náš celek dokázal Chramostou snížit na 2:1, vyrovnávací gól se našemu družstvu do konce utkání vstřelit již nepodařilo.

SK Kladno „B" - FK Mladá Boleslav „B"dorost 1:2 (1:0)
„B" dorost o víkendu zajížděl k poslední přípravě před mistrovskými boji do Kladna. Po prohraném prvním poločase, kdy jsme branku obdrželi v jeho konci se našim hráčům podařilo v samotném závěru utkání strhnout vedení na svojí stranu, branky dali Rejmon a Müller.

FC Hradec Králové „B" - FK Mladá Boleslav „C"dorost 1:0 (0:0)
I mladší dorost zahájil svá mistrovská utkání v Hradci Králové. Narazili na fotbalově vyspělého soupeře, do přestávky jsme si vypracovali dobré šance ke skórování, jednu branku nám rozhodčí neuznal. Po přestávce byli domácí lepší a jedinou brankou rozhodli utkání ve svůj prospěch.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - SK Loučeň st.dorost 6:3 (3:1)
„D" dorost v minulém týdnu sehrál přípravu v rámci soustředění, které proběhlo na Loučeni, a to s domácími staršími dorostenci. Utkání skončilo divokým výsledkem, ale účel přípravy rozhodně splnilo. Dvakrát skóroval Kovač, další branky přidali Tvaroha, Zahustel, Mlýnky a Maňas.

SK Kladno „B" - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:0
V posledním utkání před zahájením mistrovských bojů podali naši dorostenci slušný výkon se snahou o kombinaci, bohužel jsme si vypracovali málo brankových příležitostí, a když se neprosadili ani domácí, utkání skončilo zaslouženou remízou.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FK Náchod-Deštné 3:0 (2:0)
Naši „A" žáci zahájili nový ročník SSŽ žákovské ligy v domácím prostředí na Astonce a dokázali svého soupeře, který je nováčkem soutěže, po celkem jednoznačném průběhu porazit. V úvodu jsme promarnili několik slibných šancí, pak se ale prosadil Honc a Šťastný. Po přestávce jsme Kyselem zvýšili na konečných 3:0.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - SK Kosmonosy 0:1 (0:1)
V týdnu naši „B" žáci hráli přípravné utkání se staršími žáky Kosmonos. Naše územní převaha, větší fotbalovost však v průběhu celého utkání nevedla ke gólovému efektu, hosté naopak dokázali po jednom ze svých brejků vstřelit rozhodující branku utkání.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - Bohemians 1905 2:1
Víkendové utkání skončilo naším vítězstvím, podrobnosti k utkání zatím nemáme.

FK Mladá Boleslav „C"žáci - FK Náchod-Deštné 2:0 (1:0)
Mladší „C" žáci vstoupili do mistrovské soutěže vítězně, v I.poločase jsme předváděli velmi dobrý fotbal, chybělo lepší zakončení. Po přestávce a našem zvýšení na 2:0 hra ztratilo tempo. Naše branky dali Vraštil a Eliáš.

FK Mladá Boleslav „D"žáci se ve dnech 11.-13.8.2006 zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje v Brně.Na turnaji startovalo 20 družstev z ČR a zahraničí a v této konkurenci si naše družstvo odvezlo konečné 7.místo, když nás jediná porážka v semifinálové skupině s Plzní a krutý turnajový klíč nepustil do bojů ve finálové skupině. Přesto vedení družstva bylo spokojeno s hrou, kterou jsme předváděli a fotbalově se vyrovnali ostatním družstvům.

Výsledky FK Mladá Boleslav :
FKMB - SK Moravská Slavia Brno 4:1
FKMB - FK Teplice 1:0
FKMB - FC Nitra 0:2
FKMB - SFC Opava 2:0
FKMB - FC Hradec Králové 4:1
FKMB - FC Viktoria Plzeň 0:1
FKMB - SK Kladno 2:0

Střelci našich branek v průběhu turnaje : Kubelka 3x, Nedošetko 3x, Taneček 2x, Kamlach 2x, Kozma, Žďánský, Jonáš

Fanshop banner