Juniorka je po dvou zápasech bez bodu
Klub

Juniorka je po dvou zápasech bez bodu

Redakce

Mladoboleslavská juniorka podruhé prohrála nejtěsnějším rozdílem, ačkoliv brankových příležitostí si její hráči vypracovali více než soupeř a v samém závěru měli výhodu přesilovky. Slávističtí mladíci se snažili o hru s přízemními narážečkami, naopak Mladoboleslavští spoléhali na dlouhé nákopy hledající vysoké útočníky Ordoše a Mikolandu.

Po poklidné úvodní čtvrthodince začalo být rušno před slávistickou brankou. Po Sedláčkově rohu ve 20. min. brankář Diviš v poslední chvilce vyboxoval míč před dotírajícím Murárikem, za pět minut Mikolandovu akci zakončil nepřesnou střelou Vajgl, který propásl další gólovou příležitost ve 30. minutě po Ordošově přihrávce. Ve 31. minutě Ordoš technickým pokusem minul pravý horní růžek Divišovy branky. Ve 32. minutě se do první šance dostala Slávie a Zelinka ji proměnil – 1:0. O tři minuty později Sedláček nepokryl Váchu, ale ten naštěstí střílel do Šedy. Po přestávce zkoušeli Mladoboleslavští vyrovnat dalekonosnými střelami, ale Mikolanda s Brunclíkem netrefili branku, Ordoš nastřelil brankářovu náruč. V 61. minutě Murárik vystihl slabou malou domů Bauera a při snaze obejít brankáře Diviše mu míč utekl do zámezí. Mladoboleslavská touha po vyrovnání se utápěla v nepřesnostech, což pozornému soupeři usnadňovalo bránění těsného náskoku. V 83. minutě přišel Ordoš na půlce o míč a po rychlém útoku Dejmka nedosáhl na přízemní centr Kratochvíl. V 84. minutě po hrubém faulu na Krátkého byl v rozmezí deseti minut podruhé napomínán Necid a slávistický tým dohrával o deseti lidech. Trenér Kokoška poslal na hrot útoku stopera Brezinského, ale nic to platné nebylo. V nastavené dvouminutovce na Voborníkův centr nedosáhl na malém vápně Mikolanda a všechny mistrovské body si připsali Slávisté.

Sestava FK Mladá Boleslav "B": Šeda – Krátký, T.Brezinský, Doležal, Kalíšek (75. Tuma) – Vajgl, Murárik, Brunclík, M.Sedláček (64. Voborník) – Mikolanda, Ordoš.

Sestava SK Slavia Praha "B": Diviš – Bauer, Dejmek, Šmíd, Švamberg – Dočkal (90. Vrzal), Kratochvíl, Vácha, Jablonský (86. Borovský) – Zelinka (75. Dejmek), Necid.

ŽK: Necid – Doležal, Vajgl, Brezinský

ČK: Necid

Rozhodčí: Slavíček

Diváků: 200

Fanshop banner