Výsledky mládeže – 31.7.-6.8.2006
Klub

Výsledky mládeže – 31.7.-6.8.2006

Redakce

Ve dnech 31.7. - 6.8.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Teplice 2:1 (2:1)
„A" dorost v týdnu sehrál přípravné utkání s extraligovými Teplicemi. Do utkání jsme vstoupili dobře a ujali se vedení Kučerou z pokutového kopu po faulu na Schuberta. Hosté odpověděli vyrovnávajícím gólem po hezké kombinaci a přečíslení naší obrany. Kučera dostal svojí druhou brankou v utkání náš dorost opět do vedení, které jsme udrželi až do konce zápasu.

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Hradec Králové 1:2 (1:1)
V neděli se „A" dorost utkal v generálce na mistrovské boje na hřišti v Židněvsi s extraligovým Hradcem Králové. Za stálého deště jsme se tak jako ve středu proti Teplicím dostali Fabiánem z pokutového kopu do vedení. Utkání bylo spíše bojovné, hosté se postupně osmělovali a také do přestávky vyrovnali po nedůrazném zásahu našeho brankáře. Po změně stran byla hra z naší strany neurovnaná, po dalším zaváhání naší obrany dali hosté vítěznou branku a upravili na konečných 1:2.

SOŠ Roudnice nad Labem - FK Mladá Boleslav „B"dorost 3:4 (2:1)
„B" dorost o víkendu sehrál přípravu v Roudnici a po prohraném I.poločase dokázal po přestávce vítězství strhnout na svojí stranu. Dvě branky dal Hubač, po jedné přidali Kubát a Záblacký.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Teplice 2:3 (2:1)
Ve středu se náš „C" dorost utkal tak jako starší „A" dorost s mladšími dorostenci Teplic a do přestávky jsme po brankách Šafránka a Pečínky vedli 2:1, když hosté dali branku z pokutového kopu. Ve II.poločase Šíma neproměnil pokutový kop a hosté v závěru utkání dokázali otočit výsledek ve svůj prospěch.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FC Hradec Králové 1:1 (0:0)
Vyrovnaný I.poločas přinesl dobrý fotbal bez gólového zakončení, po přestávce jsme se ujali Synkem vedení, hosté vzápětí vyrovnali. Utkání jsme měli nakonec vyhrát, ale rozhodčí nám neuznal dvě branky pro údajný ofsajd.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - SC Xaverov 3:2 (3:1)
Také „D" dorost sehrál v týdnu přípravu s dorostem Xaverova. Velmi rychle jsme se po brankách Zahustela a Volfa dostali do dvoubrankového vedení, byli jsme lepším týmem a do přestávky dal ještě Mlýnky náš třetí gól. Po změně stran hra neurovnaná s velkým množstvím chyb.

SOŠ Roudnice - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:6 (0:0, 0:4, 0:2)
V utkání, hraném na tři třetiny po 30 minutách, jsme odehráli jeho první třetinu špatně, ve dvou zbývajících jsme soupeře již jednoznačně přehráli a dokázali se prosadit i střelecky. O branky se podělili Zahustel 4x, Maňas a Kovač.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:0 (0:0)
V utkání na turnaji Libereckého krajského fotbalového svazu jsme na hřišti v Raspenavě byli o rok staršímu soupeři více jak vyrovnaným soupeřem, po našich neproměněných šancích jsme inkasovali v poslední minutě.

Podještědský F.C. - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:1 (0:1)
Ve druhém utkání turnaje v Raspenavě jsme byli jasně lepším týmem, bohužel mnoho zahozených šancí. Jedinou branku utkání dal Kovač.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FC Slovan Liberec 1:0 (1:0)
Naši „A" žáci pokračovali svojí letní přípravu posledním přípravným utkáním před zahájením nového ročníku SSŽ ligy žáků. V utkání s Libercem jsme byli lepším týmem, do přestávky jsme vstřelili Honcem rozhodující branku zápasu, po změně stran z naší strany neproměněné šance.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „B"žáci 2:4 (1:2)
V týdnu naši „B" žáci hráli v Hlavici přípravu s Libercem. Domácí se ujali po chybě brankáře vedení, Randák a Horák z pokutového kopu otočili výsledek v náš prospěch. Soupeř na začátku II.poločase vyrovnal, góly Horáka a Láncze rozhodly o našem zaslouženém vítězství.

FK Mladá Boleslav „B"žáci - SK Slavia Praha 1:8 (0:5)
Víkendové utkání skončilo naším výsledkovým propadákem, kdy nás soupeř přehrával díky špatně takticky řešeným herním situacím ze strany našich hráčů

FK Pěnčín-Turnov - FK Mladá Boleslav „C"žáci 0:7 (0:4)
Jednoznačná záležitost našeho družstva, o branky se podělili Krušina, Vacek O., Nedbal, Lakatoš, Hrdlička, Vraštil a Hůlka.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FK Penčín-Turnov 5:1 (3:0)
Na soustředění v Dolním Bousově si naši žáci pozvali soupeře z Turnova a po brankách Horvátha, Kubelky, Splídka, Kozmy a Tanečka nad ním zaslouženě vyhráli.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - Dolnobousovský SK 1:1 (1:0)
Ve svém druhém utkání v rámci soustředění jsme sehráli vyrovnané utkání se staršími žáky domácího klubu. Naší jedinou branku dal Kozma.

FK Mladá Boleslav „D"žáci - SK Slavia Praha 0:2 (0:0)
O víkendu jsme se utkali s mladšími žáky Slávie, po vyrovnaném poločase se po přestávce hosté prosadili na rozdíl od našeho družstva i střelecky, což rozhodlo o konečném výsledku.

Fanshop banner