Juniorka prohrála s Maltou
Klub

Juniorka prohrála s Maltou

Redakce

Juniorka byla reprezentačnímu týmu Malty vyrovnaným soupeřem po celé utkání a když už se zdálo, že si do statistiky připíše cennou remízu, tak soupeř strhnul šťastné vítězství na svoji stranu.

Do přestávky se hrálo za stálého deště, který v některých situacích hráčům komplikoval kontrolu míče. Mladoboleslavští hráči se zkušenějšího soupeře nezalekli a byli mu více než vyrovnaným soupeřem. Vytvořili si i několik příležitostí, ale chybělo lepší střelecké zakončení. I hosté z Malty měli dvě stoprocentní šance, které však zneškodnil velmi dobře chytající Šeda. Svižné tempo hry pokračovalo i po přestávce, kdy déšť ustal. Malťané vystřídali několik hráčů v poli a tím si vytvořili optickou převahu. Ale také se jim nedařilo akce střelecky zakončit. Rozuzlení přinesly závěrečné minuty utkání. Nejprve mladoboleslavské béčko nevyužilo několik slibných brejkových příležitostí. Naopak Malta se v jednom z posledních útoků dokázala prosadit, když se jejich útočník dobře zorientoval v pokutovém území a z otočky prostřelil brankáře Šedu, čímž vybojoval vítězství pro svůj tým - 0:1.

Mezinárodní utkání FK Mladá Boleslav“B“ – Malta se hrálo v úterý 1. srpna na Astonce. Pro reprezentační výběr Malty, který pobýval na soustředění v Nymburce pod vedením českého trenéra Dušana Fitzela, to byla jedna z herních příprav na podzimní kvalifikaci mistrovství Evropy.

Pro mladoboleslavské béčko to byl velmi dobrý test před zahájením mistrovského ročníku ČFL. Ostrý start čeká FK Mladá Boleslav „B“v sobotu 5. srpna v 10.15 hodin na Astonce s FK Náchod-Deštné. Sestava FK MB“B“ proti Maltě: Šeda – Krátký, Doležal, Brezinský T., Kalíšek – Brunclík, Murárik, Vajgl, Sedláček – Ordoš, Mikolanda. V průběhu I druhého poločasu vystřídali Herman Sedláčka a Voborník Ordoše.

Fanshop banner