Výsledky mládeže – 24.7.-30.7.2006
Klub

Výsledky mládeže – 24.7.-30.7.2006

Redakce


Ve dnech 24.7. - 30.7.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

FK Trutnov muži - FK Mladá Boleslav „A"dorost 1:2 (1:1)
„A" dorost v týdnu sehrál v rámci svého soustředění přípravné utkání v Trutnově s divizním nováčkem. V utkání jsme se svému soupeři vyrovnali a po dobrém výkonu jsme v závěru dokázali vstřelit vítěznou branku, která rozhodla o zaslouženém vítězství. Schubertem jsme se v průběhu I.poločasu dostali do vedení, domácí rychle odpověděli vyrovnávající brankou, Vorel upravoval na konečných 1:2 v náš prospěch.

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Viktoria Žižkov 3:1 (1:0)
„A" dorost hostil nováčka České ligy dorostu a rozšířil svojí sbírku vítězných utkání v průběhu přípravy. Vedení jsme se ujali do přestávky Párou po trestném kopu Kučery, hosté po přestávce vyrovnali po zaváhání naší obrany. V závěrečné čtvrthodince jsme utkání dovedli do vítězného konce, Kučera z pokutového kopu a Bílý stanovili konečný výsledek na 3:1.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „B"dorost 1:0 (1:0)
„B" dorost v týdnu zajížděl do Libáně, kde sehrál přípravné utkání s Libercem, které po vyrovnaném průběhu skončilo naší těsnou porážkou, když jsme jedinou branku utkání inkasovali v závěru I.poločasu.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FC Hradec Králové 1:0 (0:0)
„B" dorost o víkendu narazil na zdatného soupeře, který především do poločasu předváděl dobrou hru, nikdo z družstev se však střelecky neprosadil. Po změně stran a prostřídání hráčů jsme strhli vedení na svojí stranu, když jedinou branku dal Rozumný po přihrávce Záblackého.

Maccabi Haifa /Izrael/ - FK Mladá Boleslav „C"dorost 3:1 (1:1)
Ve středu se náš „C" dorost utkal v Nymburce s o rok starším velmi kvalitním soupeřem z Izraele a také díky naší dobré hře do přestávky mělo utkání velmi dobrou úroveň. Po vystřídání hráčů v poločase šla kvalita hry našeho družstva rapidně dolů a soupeř si s přehledem udržel vedení v utkání až do jeho konce.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Viktoria Žižkov 4:0 (2:0)
Vyrovnaný I.poločas přinesl dvě branky v síti hostí, a to po standardní situaci Zábrahou a Semíkovu střelu si obránce hostí srazil za záda svého brankáře. Po přestávce jsme měli již hru jasně ve své moci a dva góly v podání Synka a Rýdla z pokutového kopu jsou slabým vyjádřením naší trvalé převahy.


FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:1 (0:0)
Také „D" dorost sehrál v týdnu na hřišti v Hlavici přípravné utkání s Libercem a domácí svojí mírnou převahu nedokázali vyjádřit gólově, zato naše družstvo vstřelilo po přestávce Mlynkou vítěznou branku. Dobře zachytal brankář Hošťálek.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC Hradec Králové 2:2 (1:1)
V I.poločase jsme měli možnost vidět velmi dobré utkání, a to zásluhou obou družstev. Naše družstvo dobře kombinovalo a i soupeř předváděl pěkný fotbal. Po vystřídání hráčů hra ve II.poločase ztratila na kvalitě. O naše branky se postarali Mlýnky a Červený.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - SK Slavia Praha 0:0
Naši „A" žáci pokračovali svojí letní přípravu přípravným utkáním s pražskou Slavií, a to ve středu na Astonce. Po celou dobu utkání bylo naše družstvo lepším týmem, a jen neproměňování i těch nejvyloženějších šancí nás připravilo o zasloužené vítězství.
FK Mladá Boleslav „A"žáci se zúčastnili o víkendu kvalitně obsazeného turnaje JUNIOR NORTH CUP v Jablonci nad Nisou, který se jim vůbec nevydařil a po níže uvedených výsledcích skončili v turnaji na 9. místě.

FKMB - FC Hradec Králové 0:3
FKMB - FK Marila Příbram 1:2
FKMB - FK Jablonec 97 0:1
FKMB - FK SIAD Most 1:3
FKMB - Sigma Olomouc 0:2
FKMB - FK Teplice 3:2

FK Mladá Boleslav „B"žáci - FK Neratovice st.žáci 2:4 (2:0)
Na soustředění v Loučeni sehráli naši „B" žáci přípravné utkání s Neratovicemi a utkání ztratili po vyhraném I.poločase v jeho druhé polovině, kdy se gólově prosazovali pouze žáci Neratovic.
FK Mladá Boleslav „B"žáci - FC Vysočina Jihlava 2:0
Ve svém druhém přípravném utkání na Loučeni jsme si dokázali poradit se svým stejně starým soupeřem z Jihlavy, kdy jsme se prosadili dobrou kombinační hrou, zakončenou i gólově.

SK Slavia Praha - FK Mladá Boleslav „C"žáci 3:1 (2:0)
První poločas byl z naší strany špatný, po změně stran jsme podali dobrý výkon, který však ke konečnému úspěchu nakonec nevedl. Naší jedinou branku dal Lakatoš.
FK Mladá Boleslav „C"žáci se společně s „A" žáky zúčastnili turnaje v Jablonci nad Nisou a dařilo se jim o poznání lépe. Po uvedených výsledcích jsme skončili na velmi pěkném 3.místě a po dobu celého turnaje jsme předváděli velmi dobré výkony.

FKMB - Mikulov 5:1
FKMB - FK Jablonec 97 2:0
FKMB - FK SIAD Most 5:1
FKMB - FC Hradec Králové 3:2
FKMB - SK Slavia Praha 1:3
FKMB - FK Teplice 3:2

FK Mladá Boleslav „D"žáci - FK Neratovice 0:1 (0:0)
V prvním přípravném utkání se naši mladší žáci utkali v Loučeni s žáky Neratovic, V utkání jsme si vytvořili řadu šancí, které jsme bohužel nevyužili, hosté ze dvou proměnili jednu ve vítězný gól.

Fanshop banner