Pravděpodobné sestavy Mladé Boleslavi a Olomouce
Klub

Pravděpodobné sestavy Mladé Boleslavi a Olomouce

Redakce

Mladá Boleslav pravděpodobně proti Olomouci vyrukuje s úspěšnou sestavou ze středeční evropské premiéry. U Hanáků, kteří přes léto vyměnili trenéra a hodně obměnili hráčský kádr, není o základní sestavě úplně jasno. Současný trenér Palička totiž v přípravě často stavěl nejzkušenějšího borce Kováře, v minulosti většinou hrající stopera, ve středové řadě. V útoku bude asi nejspíše spoléhat na nejlepšího letního střelce Chmelíčka.

Při úvaze o základní sestavě Mladé Boleslavi proti Olomouci má jistě každý na mysli povedenou formaci ze středeční výhry nad Valarengou Oslo: Kučera – Ševinský, Vít, Brezinský, Palát – Vaculík, Matějovský, Abrahám, Poláček – Kulič, Pecka. "Vítězná sestava se nemění," praví omšelá fotbalová zkušenost. Ovšem trenér Uhrin už dříve avízoval, že bude zápasové zatížení rozkládat na více než jedenáct hráčů, a tak není vyloučeno, že nějakou drobnou změnu před výkopem provede. Olomoucký Palička proti Mladé Boleslavi vyšle pravděpodobně hráče, které postavil do základu v závěrečných přípravných duelech proti Schalke 04 a Opavě. Obě utkání Olomouc vyhrála 1:0, když do německé sítě se trefil Michal Hubnik a do opavské Škerle.

Možné rozestavení Olomouce proti Mladé Boleslavi: Lovásik – Randa, R. Hubnik (Hudec), Krajčovič, Škerle – Štěpán, Kovář, Kobylík (König), Onofrej – M. Hubnik, Chmelíček.

Fanshop banner