Mezinárodní duel rozhodli mladíci v prvním poločase
Klub

Mezinárodní duel rozhodli mladíci v prvním poločase

Redakce

Utkání s výběrem Kataru mělo dva velmi odlišné poločasy. V prvním mladoboleslavská juniorka svého soupeře jasně přehrávala, ve druhém byla hra vyrovnaná. „Při větším důrazu jsme mohli dát do přestávky více než tři góly,“ litoval neproměněných příležitostí trenér mladoboleslavského béčka Luděk Kokoška.

První se do katarské sítě trefil Brezinský povedenou střelou z trestného kopu. Po půlhodině hry přidal druhý gól Sedláček a v samém závěru poločasu skóre završil Brunclík. „Soupeř postavil do každého poločasu jinou jedenáctku, přičemž sestava ve druhém poločase byla o poznání kvalitnější,“ poznamenal trenér Kokoška. Katarský tým sice po přestávce vyrovnal hru v poli, ale do vyložených gólových šancí se nedostával. A protože pečlivěji bránil a mladoboleslavským hráčům v dusném počasí ubývaly síly, skóre z prvního poločasu se už nezměnilo.


Sestava FK Mladá Boleslav „B“ proti Kataru: Šeda (46. Michňa) – Kalíšek (46. Žáček), T. Brezinský, Doležal (46. Mrvík), Tuma – Brunclík, Murárik, Vajgl (46. Skramužský), M. Sedláček – Voborník, Herman (61. Toman). Góly: T. Brezinský, M. Sedláček, Brunclík Rozhodčí: Šedivý

Fanshop banner