Výsledky mládežnických družstev – 17.7.-23.7.2006
Klub

Výsledky mládežnických družstev – 17.7.-23.7.2006

Redakce

Ve dnech 17.7. - 23.7.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav přípravná utkání, a to s těmito výsledky :

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:1 (0:1)
„A" dorost v týdnu sehrál další přípravné utkání, zajížděl za družstvem Jablonce na jejich soustředění do Dolní Branné. Po celou dobu utkání jsme byli lepším týmem a o výhře rozhodl svým gólem Fabián již v úvodu zápasu.

SK Kladno - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:4 (0:2)
O víkendu absolvoval „A" dorost další utkání s vítězným koncem, když na hřišti v Kolči nastoupili proti Kladnu, které sestoupilo z extraligy dorostu. Soupeře jsme zaskočili dobrou hrou a již do přestávky jsme si vytvořili dvougólové vedení brankami Sládka a Fabiána. Po změně stran zvýšil Petřivý na 0:3, domácí stačili snížit, ke konci utkání se opět Kučerou prosadili naši dorostenci, domácí v poslední minutě upravili na konečných 2:4.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - SK Kosmonosy 5:0 (3:0)
„B" dorost po svém návratu ze soustředění měl sehrát přípravu s Jabloncem, který na poslední chvíli zápas odřekl a tak se operativně zajistilo utkání s kosmonoským dorostem. Naše branky dali Kubát, Hubač, Poborský, Sameš a Vorasický.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „C"dorost 2:0 (1:0)
První přípravné utkání sehrál „C" dorost v Kunčicích, kde byl jablonecký dorost na soustředění. Utkání se vyznačovalo začátkem přípravného období, naši hráči neproměnili řadu šancí včetně pokutového kopu. Jablonec naopak pokutový kop proměnil, druhou branku přidal střelou z 25 m po zaváhání našeho brankáře.

FC Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:2 (0:1)
Víkendové utkání proběhlo na hřišti v Libáni a vyznačovalo se solidní hrou našeho družstva, které nepustilo svého soupeře do nebezpečnější akce a díky brankám Synka a Semíka zaslouženě zvítězilo.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK Jablonec 97 1:1 (1:1)
I nově složené družstvo „D" dorostu sehrálo o víkendu na atletickém hřišti Městského stadionu první přípravné utkání, ve kterém dostali příležitost všichni pozvaní hráči, kteří zahájili letní přípravu. Vyrovnané utkání skončilo zaslouženou remízou, naši branku dal Výda.

FK Mladá Boleslav „A"žáci - FK Jablonec 97 3:1 (2:0)
Naši „A" žáci zahájili sérii přípravných utkání také o víkendu a svého soupeře zaslouženě porazili díky dvěma brankám Dragouna, který do družstva přišel ze Slaného, třetí branku přidal Dufek.

Fanshop banner