Posílená juniorka přehrála Benátky
Klub

Posílená juniorka přehrála Benátky

Redakce

Ve středečním podvečeru 19. července hrála juniorka FK Mladá Boleslav třetí přípravné utkání na Astonce s účastníkem středočeské soutěže I. A třídy z Benátek nad Jizerou. Protože trenér Kokoška měl k dispozici čtyři hráče z prvoligového kádru, nebylo o vítězi pochyb.

Rezervní tým Mladé Boleslavi s Šedou v brance a Mikolandou, Ordošem a Brunclíkem v poli nasadil navzdory tropickému vedru slušné tempo od první minuty utkání. Benátecký soupeř se sice snažilodolávat postupně narůstající převaze domácích, ale s přibývajícím časem se zákonitě projevila kvalita Kokoškova týmu a zanedlouho došlo i brankovému vyjádření. První gól dal Mikolanda po centru zprava, druhý přidal Brunclík z trestného kopu, po hrubé chybě benáteckého obránce se prosadil Ordoš a střelecký účet prvního poločasu uzavřel svoji druhou trefou Brunclík.
Ve druhém poločase se prostřídání hráčů negativně projevilo na plynulosti herního projevu mladoboleslavského mužstva. I tak si jeho hráči vytvářeli šance, z nichž většina však zůstala bez využití. Z řady neproměněných příležitostí padly pouze dva góly, jejichž autory byli Mikolanda a po rohovém kopu dorážkou Tomáš Brezinský.

Sestava FK Mladá Boleslav „B" proti Benátkám: Šeda (46. Michňa) - Kalíšek, Doležal, Brezinský T., Horák (46. Tuma) - Brunclík, Murárik (46. Skramužský), Vajgl (46. Ježdík), Sedláček - Mikolanda, Ordoš. V průběhu druhého poločasu se do hry ještě zapojili Toman a Voborník.

Góly: Brunclík 2, Mikolanda 2, Ordoš, T. Brezinský

Fanshop banner