„A“ dorost zahájil, o víkendu sehrál první přípravná utkání
Klub

„A“ dorost zahájil, o víkendu sehrál první přípravná utkání

Redakce


„A" dorost pod vedením nového trenéra Milana Pechance minulý týden zahájil přípravu na nový soutěžní ročník 2006/2007. Družstvo se v průběhu uplynulého jara vcelku stabilizovalo a v případě vhodného doplnění na postu ofenzivních hráčů věříme, že budeme bojovat o přední příčky v České lize staršího dorostu.

O víkendu sehrál „A" dorost první přípravná utkání formou dvojzápasu v Libáni s FC Slovan Liberec. Obě utkání skončily našimi vítězstvími v poměru 1:0, když jsme se vždy po bezbrankových poločasech prosadili po standardních situacích, branku v prvním utkání dal Vavroušek, ve druhém utkání Valeš. Do obou utkáních zasáhli všichni hráči, kteří se zapojili do přípravy, jsou mezi nimi i někteří na zkoušku a je jen na nich, zda přesvědčí trenéra a budou dále pokračovat v našem klubu. V tomto týdnu se „A" dorost připravuje v domácích podmínkách, ve středu 19.7. sehraje přípravu s FK Jablonec 97 v Dolní Branné, v sobotu 22.7. hraje v Kolči s SK Kladno. Příští týden odjíždějí naši dorostenci na soustředění do Žacléře.

I „B" dorost zahájil minulý čtvrtek přípravu a v pondělí 17.7. odjel na soustředění do Janova nad Nisou. Po návratu sehrají naši dorostenci první přípravné utkání v Mladé Boleslavi v sobotu 22.7. od 12.00 hodin s „B" dorostem FK Jablonec 97.

V pondělí 17.7. zahájil i ligový mladší dorost, který se bude připravovat v domácích podmínkách a samozřejmě sehraje několik přípravných utkání, o kterých budete informováni.

Z žákovských družstev zahájili 17.7. ligový starší a mladší žáci, obě družstva se také budou připravovat v domácích podmínkách a sehrají přípravná utkání, vrcholem bude účast našich družstev na kvalitně obsazeném turnaji JUNIOR NORTH CUP v Jablonci nad Nisou ve dnech 29.-30.7.2006.

Fanshop banner