Mladá Boleslav hostí Oslo ve středu od 20,45 hodin
Klub

Mladá Boleslav hostí Oslo ve středu od 20,45 hodin

Redakce


Změny dělají život pestřejší a záživnější. Také v základních informacích o kvalifikaci Ligy mistrů FK Mladá Boleslav - Valarenga Oslo došlo ke změnám, které jsou pro mladoboleslavské příznivce důležité. Nejdůležitější je posunutí termínu prvního utkání z úterý na středu, což si vyžádala norská televize kvůli realizaci přímého přenosu z Mladé Boleslavi.

Historicky první utkání v evropské pohárové soutěži sehraje FK Mladá Boleslav na svém hřišti ve středu 26. července od 20:45 hodin a vstupenky na toto utkání se začnou prodávat v pondělí 10. července od 9 hodin ve fanshopu v Havlíčkově ulici v Mladé Boleslavi za jednotnou cenu 320 Kč.

O kvalifikaci Ligy mistrů v Mladé Boleslavi je velký zájem od chvíle, kdy je zřejmé, že do Pojizeří přijede norský mistr se střeleckou hvězdou evropského kalibru Tore Andre Flo, známým z působení v norské reprezentaci, ale především v Chelsea Londýn a Glasgow Rangers. Příznivci norského mistra požádali vedení mladoboleslavského klubu o rezervaci pěti set vstupenek.

Naopak pro mladoboleslavské fanoušky je připravený letecký zájezd na odvetné utkání, které se hraje v Oslo ve středu 2. srpna. Předběžná cena dvanáct tisíc korun zahrnuje letenku tam a zpět, letištní poplatky, transfery mezi letištěm, hotelem a stadionem, vstupenku na utkání a hotelové ubytování na jednu noc se snídaní. Z Prahy se odlétá den před utkáním v úterý 1. srpna dopoledne a návrat je okamžitě po skončení fotbalového utkání, které se hraje ve středečním večeru 2. srpna od 20:45 hodin. Zájemci se mohou hlásit na sekretariátu FK Mladá Boleslav u slečny Petry Kučerové na telefonních číslech 326 719 041 nebo 737 270 803.

Fanshop banner