Juniorka zahájila přípravu
Klub

Juniorka zahájila přípravu

Redakce

V pondělí 3. července zahájilo přípravu juniorské „B" mužstvo FK Mladá Boleslav pod vedením trenérské dvojice Luděk Kokoška a Jiří Tymich. Základní kádr tvoří jedenadvacet mladíků. Pro jednotlivá mistrovská utkání v České národní lize bude juniorka doplňována o hráče z prvního mužstva.

Juniorka bude trénovat a hrát na Astonce. V rámci letní přípravy hráči podstoupí soustředění v Žacléři ve dnech 10. až 15. července. V jeho průběhu sehrají ve středu 12. července první přátelské utkání v Žacléři s místním týmem. Další utkání v sobotu 15. července dopoledne od 11 hodin s Libání absolvují již na Astonce, stejně jako následující středu 19. července od 17,30 hodin proti Benátkám nad Jizerou.
Mistrovskou sezónu v České národní lize, třetí nejvyšší tuzemské soutěži, zahájí mladoboleslavská juniorka první srpnový víkend. Podzimní program vypadá následovně:

Sobota 5. srpna od 10,15 hodin FK MB „B" - FK Náchod-Deštné
Neděle 13. srpna od 10,15 hodin SK Slavia Praha"B" - FK MB „B"
Sobota 19. srpna od10,15 hodin FK MB „B" . FK Jablonec n.N. „B"
Sobota 26. srpna od 10,15 hodin Dynamo České Budějovice „B" - FK MB „B"
Sobota 2. září od 10,15 hodin FK MB „B" - Slovan Varnsdorf
Sobota 9. září od 10,15 hodin FK MB „B" - Marila Příbram „B"

Středa 13. září od 17 hodin FC Union Cheb - FK MB „B"
Sobota 16. září od 17 hodin FK Kolín - FK MB „B"
Sobota 23. září od 10,15 hodin FK MB „B" - Sokol Ovčáry
Neděle 1. října od 10,30 hodin FK Buldoci Karlovy Vary-Dvory - FK MB „B"
Sobota 7. října od 10,15 hodin FK MB „B" - Bohemians Praha
Sobota 14. října od 10,15 hodin SK Sparta Krč - FK MB „B"
Sobota 21. října od 10,15 hodin FK MB „B" - Tatran Prachatice
?bude upřesněno? FC Hradec Králové „B" - FK MB „B"
Sobota 4. listopadu od 10,15 hodin FK MB „B" - FK Teplice „B"
Sobota 11. listopadu od 10,15 hodin FC Viktoria Plzeň „B" - FK MB „B"
Sobota 16. listopadu od 10,15 hodin FK MB „B" - AC Sparta Praha „B"

Hráčský kádr mladoboleslavské juniorky pro podzimní sezónu 2006 tvoří: brankáři Lukáš Michňa (d) a Michal Puš; obránci Ondřej Murárik, Martin Mrvík, Jan Vladyka, Jaroslav Žáček, Jakub Skramužský, Michal Horák (d), Josef Kalíšek, Marek Mulač, Lubomír Parýzek (d), Michal Svoboda; záložníci Lukáš Tuma, Martin Vajgl, Michal Sedláček (d); útočníci Martin Herman (d), Martin Škarecký, Daniel Hruška (d), Milan Střihavka (d), Josef Hůlka a Lukáš Toman (d). Osm z nich (označení „d") teprve před měsícem skončili v dorostenecké kategorii a mezi dospělými začínají, i když například Michal Sedláček si už zkusil pár utkání v prvoligové sestavě.
Hlavním trenérem juniorky je Luděk Kokoška, jeho asistentem Jiří Tymich a vedoucím mužstva Michal Doležal. O zdravotní stav hráčského kádru bude pečovat dvojice trenérů spolupracující s prvním týmem Miroslav Sinkule a Josef Horák, masérem je Pavel Horecký.

Fanshop banner