Ohlédnutí za jarem 2006
Klub

Ohlédnutí za jarem 2006

Redakce


„A" starší dorost-ČLSD 7.místo

„A" dorost si po podzimu stanovil cíl stabilizaci kádru a umístění v horní polovině tabulky České ligy dorostu, což se podařilo. V průběhu jara se výkony družstva zlepšili, samozřejmě některé výpadky nás mrzí. Celkově lze říci, že jarní výkony jsou příslibem do další sezóny, osa družstva zůstává a při vhodném doplnění se pokusíme o návrat zpět do extraligy dorostu. Hráči, kteří končí v dorostenecké kategorii, najdou uplatnění v nově se tvořícím juniorském týmu.

„B" starší dorost-ČDSD 4.místo

I „B" dorost v průběhu jarní části obstál, v průběhu zimní přestávky došlo ke stabilizaci kádru pro jaro a ten podával ve většině utkáních velmi dobré výkony. Mladší hráči se dobře adaptovali na soutěž a boje se staršími protihráči zvládali dobře. Družstvo má perspektivu, pro příští sezónu se počítá s cílem hrát v popředí tabulky.

„C" mladší dorost-ČLMD 9.místo

Toto družstvo by mělo sloužit jako přípravné pro přechod do staršího dorostu. Po nevýrazném podzimu se i toto družstvo v zimní přestávce stabilizovalo, což se projevilo na zlepšených jarních výkonech družstva a posunu v konečné tabulce. Hráči by bez větších problémů měli přejít do kategorie staršího dorostu a pomalu naplňovat své i naše sportovní cíle.

„D" mladší dorost-ČDSD 2.místo

„D" dorost absolvoval skvělou jarní část, hráči, kteří přešli vloni ze žákovské kategorie se po zimní přípravě zlepšili, v průběhu jara podávali vesměs kvalitní výkony, které je nakonec vynesly až na konečné 2.místo v tabulce.

„A" starší žáci-ČLSŽ 6.místo

„A" starší žáci nakonec své podzimní umístění obhájili a ve kvalitní soutěži, která se letos hrála poprvé,
obstáli. Škoda jediného výpadku v domácím utkání s Bohemians 1905, umístění mohlo být i lepší. Ale celkově je potřeba družstvo pochválit, přehráli jsme i přes konečnou remízu 2:2 Slavii, která soutěž vyhrála, v posledním jarním utkání jsme na Spartě dokázali zvítězit 4:1. Družstvo přechází do dorostenecké kategorie a je určitě příslibem do dalších let.

Fanshop banner