Boleslav získala Abraháma z Liberce
Klub

Boleslav získala Abraháma z Liberce

Redakce

Po příbramském Riegelovi přichází do Mladé Boleslavi další výrazná posila. Je jí Martin Abrahám s mistrovského FC Slovan Liberec. Sedmadvacetiletý záložník má herní zkušenosti ze 122 ligových utkání. S FK Mladá Boleslav podepsal tříletý kontrakt.

Činovníci Mladé Boleslavi a Liberce se na přestupu Abraháma definitivně dohodli krátce po sobotním poledni 23. června. „Do konce června chceme s Libercem dokončit také jednání o Miloši Brezinském," naznačil sportovní ředitel Zdeněk Kudela, že na sever Čech ještě nějakou cestu absolvuje. Mladá Boleslav v současné době jedná také s vedením ruského prvoligového Petrohradu o uvolnění makedonského reprezentačního obránce Šumulikoského, který českou ligu zná z působení v týmu FC Synot čili dnešním FC Slovácko. Obě čerstvé posily mladoboleslavského kádru (Abrahám a Šumulikoski) se do přípravy zapojí od pondělí 25. června.
Naopak na odchodu z Mladé Boleslavi je defenzivní hráč Martin Sviták, jehož usiluje získat Příbram. Její současný trenér Tobiáš již Svitáka herně testoval v sobotním přípravném utkání Mladá Boleslav - Příbram.

Fanshop banner