Výsledky mládeže – 17.6.-18.6.2006
Klub

Výsledky mládeže – 17.6.-18.6.2006

Redakce

Ve dnech 17.6. - 18.6.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav „A"starší žáci 1:4 (0:3)
Ve svém posledním letošním utkání nám naši starší žáci udělali radost. Po velmi dobrém výkonu již v I.poločase jsme dokázali vysoko porazit Spartu, která ještě do minulého kola usilovala o 1.místo v tabulce. Výsledek je povzbuzením před účastí našeho družstva na tradičním turnaji v Přelouči. Dvě branky dal Volf, další přidali Bořil z pokutového kopu a Kovač.

AC Sparta Praha - FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci 2:0 (0:0)
Mladší žáci v pozápase na svého soupeře nestačili a i přes vcelku vyrovnaný průběh utkání jsme Spartě nakonec podlehli 2:0.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci se ve dnech 17.-18.6.2006 zúčastnili v rámci setkání mládeže mezinárodního turnaje v partnerském městě Dieburg. Turnaje se kromě německých regionálních celků zúčastnilo také další družstvo z partnerského polského města Belchatow. Turnaj probíhal ve dvou skupinách, naše družstvo skončilo ve své skupině druhé, v utkání o konečné 3.místo jsme prohráli s Belchatowem 1:0. Celkově jsme tedy obsadili 4.místo, suverénním vítězem se stalo družstvo SV Darmstadt 98.

Výsledky FKMB ve skupině :

FKMB - JSG Reinheim 2:1 branky : Fiksel, Šimáně
FKMB - SG Nd. Roden 5:0 branky : Fiksel 2, Kadaník, Dragoun, Bulíř
FKMB - Viktoria Dieburg 2:0 branky : Fiksel, Konejl
FKMB - SV Darmstadt 98 0:4

Naši hráči měli po celou dobu turnaje v hledišti velkou podporu německých rodin, kde byli ubytováni a proti o rok starším soupeřům odehráli velmi dobré zápasy.

TJ Velký Borek - FK Mladá Boleslav „E"žáci 1:2 (1:0)
V posledním letošním utkání I.A třídy naši „E" žáci pod hlavičkou Sokolu Pěčice jsme se dočkali vítězství, i když ve vyrovnaném I.poločase se domácí dostali po naší chybě do vedení, skóre zápasu se nám zlepšenou hrou podařilo po přestávce otočit po brankách Žďánského a Pajera.

FK Mladá Boleslav roč.97 se zúčastnil ve dnech 17.-18.6.2006 IV. ročníku turnaje Rampušák Cup, který se konal v Dobrušce a měl velmi dobrou sportovní úroveň.
Výsledky našeho družstva :

ZÁKLADNÍ SKUPINA

FKMB - AFK Chrudim 0:1
FKMB - MFK Rychnov n.K. 6:0 branky : Hančar 2, Bartoň L., Tomašov,
Zörkler, Podzimek
FKMB - Horní Měcholupy 1:1 branky : Bartoň L. z pokutového kopu

ČTVRTFINÁLOVÁ SKUPINA

FKMB - FK Ravel Ústí n.L. 5:2 branky : Kühnel 3, Novotný, Bartoň L.
FKMB - AS Pardubice r.98 7:0 branky : Kühnel 3, Novotný, Hančar, Tomašov,
1x vlastní
FKMB - AS Pardubice r.97 2:0 branky : Tomašov, Zörkler

SEMIFINÁLE

FKMB - Baník Šardice 3:0 branky : Tomašov, Bartoň L., Novotný

FINÁLE


FKMB - FK Ravel Ústí n.L. 1:2 branky : Zörkler

Ve finálovém utkání jsme se utkali opět s družstvem FK Ravel Ústí n.L. a po naprosto vyrovnaném průběhu jsme díky inkasované brance dvě minuty před koncem nakonec prohráli 1:2 a obsadili v konečné tabulce velmi pěkné 2.místo.
I když jsme turnaj odehráli s minimálním počtem hráčů, trenér byl s předvedenými výkony maximálně spokojen a všem hráčům patří poděkování.

Turnaje se zúčastnili tito hráči :

Bartoň Radek, Hančar Dominik, Bartoň Lukáš, Vegricht Patrik, Tomašov Jan, Zörkler Jakub, Novotný Roman, Kühnel Lukáš, Podzimek Jan, Král Martin

Fanshop banner