Výsledky mládeže – 6.6.-11.6.2006
Klub

Výsledky mládeže – 6.6.-11.6.2006

Redakce


Ve dnech 6.6. - 11.6.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Slovan Liberec 0:0
„A" dorost sehrál v týdnu předehrávku s dorostem Liberce. Hrálo se nezáživné utkání bez větší snahy o střelecké zakončení, takže se hra odehrávala převážně mezi oběma pokutovými územími. Po vítězství s Bohemians byl tentokrát výkon našich dorostenců zklamáním.


FK Mladá Boleslav „C"dorost - FC Slovan Liberec 3:1 (2:0)
„C" dorost v pozápase svého soupeře přehrál, když již do přestávky si vynutil převahu, kterou vyjádřil dvěma góly, které dali Kubát a Rozumný. Ve II.poločase hosté snížili, ale na konečných 3:1 upravil Sabol.

FC Hradec Králové B - FK Mladá Boleslav „A"dorost 1:2 (0:0)
K dalšímu mistrovskému utkání nastoupil náš „A" dorost na hřišti zachraňujícího se béčka Hradce Králové. Po bezbrankové první půli, kdy jsme po většinu času hru kontrolovali, se naši dorostenci brankově prosadili, nejprve Horák a poté Svoboda z pok.kopu upravili na 2:0 v náš prospěch, domácím se podařilo již pouze snížit.

FC Hradec Králové B - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:2
V pozápase se i náš „C" mladší dorost prosadil a po dobrém výkonu celého družstva a brankách Kubáta a Rozumného zaslouženě zvítězil.

FK Viktoria ŽIžkov - FK Mladá Boleslav „B"dorost 4:3 (0:0)
V dalším divizním utkání náš „B" dorost předehrával v týdnu své utkání na hřišti postupujícího družstva FK Viktorie Žižkov. Fyzicky zdatný soupeř měl v úvodu územní převahu, poté se hra vyrovnala. Po odstoupení zraněného Svatého a chybách brankáře a obrany jsme prohrávali 3:0, pak se však velmi dobrým výkonem podařilo vyrovnat na 3:3, rozhodující branka do naší sítě padla až v nastaveném čase. Branky FKMB dali Horák, Hubač a Fabián.

FK Viktoria Žižkov - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:1 (0:1)
I mladší „D" dorost po velmi dobrém především I.poločase na půdě svého soupeře vyhrál, když jedinou branku utkání dal Smetana.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK Trutnov 6:2 (4:0)
V posledním domácím utkání jara jsme narazili na slabého soupeře a výsledek ani neodpovídá převaze našeho družstva. Nebýt mnoha neproměněných šancí, mohlo být skóre dvojciferné. O branky se podělili Hruška 3x, Toman, Vorel a Bílý z pok.kopu.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK Trutnov 8:0 (4:0)
Stejně jako „B" dorost, i mladší dorostenci si s chutí zastříleli a svého soupeře jednoznačně porazili. Branky dali Synek 2, Semík 2, Šafránek 2, Pečínka, Šorm.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - Bohemians 1905 0:4 (0:3)
Svůj nejhorší výkon jarní části si naši „A" žáci nechali na poslední domácí utkání se zachraňujícími se žáky Bohemians. Utkání ovlivnili dvě branky po střelách zdálky a chybách našeho brankáře, po přestávce byl vyloučen hráč Borovička a se stavem se již nepodařilo nic udělat, i když se celý II.poločase hosté pouze bránili.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - Bohemians 1905 4:0 (3:0)
To mladším žákům se tentokrát dařilo a po dobrém výkonu celého družstva svého soupeře zaslouženě porazili. Střelecky se dařilo Horákovi, který dal tři branky, jednu přidal Boček.

FK Náchod-Deštné - FK Mladá Boleslav „B"žáci 5:0 (1:0)
Své utkání u postupujícího družstva Náchoda začali naši „B" žáci sympaticky, po vyrovnané I.půli, kdy jsme jediný gól inkasovali z přísně nařízeného trestného kopu, domácí po přestávce uplatnili svojí kvalitu a fyzickou zdatnost a přinutili nás k chybám.

FK Náchod-Deštné - FK Mladá Boleslav „D"žáci 4:3 (3:1)
V pozápase sehráli naši mladší žáci nešťastné utkání, domácí brzy vedli, podařilo se nám O.Vackem vyrovnat, ale do přestávky jsme dvakrát inkasovali. Eliáš a Koštíř ve II.půli vyrovnali a bylo na vítězství. Domácí po taktické chybě přeci jen vítězství strhli na svojí stranu.

FK Mladá Boleslav „E"žáci - TJ Slovan Lysá nad Labem 4:4 (2:2)
V dalším utkání I.A třídy naši „E" žáci pod hlavičkou Sokolu Pěčice vstoupili do utkání dobře a Nedošetko dal dvě branky, hosté spoléhali na brejky a z těch také dávali góly, v závěru utkání jsme již nedokázali utkání dovést do vítězného konce, chyběli síly po finále McDonalds Cupu.

Výsledky Krajského přeboru starších přípravek :

FC Slovan Liberec A - FKMB roč.96 „A" 6:2
FC Slovan Liberec A - FKMB roč.96 „B" 7:1
FC Slovan Liberec B - FKMB roč.96 „A" 0:15
FC Slovan Liberec B - FKMB roč.96 „B" 1:9

Fanshop banner