Výsledky mládeže – 24.5.-28.5.2006
Klub

Výsledky mládeže – 24.5.-28.5.2006

Redakce


Ve dnech 24.5. - 28.5.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „A"dorost 3:2 (0:0)
„A" dorost sehrál v Pardubicích utkání, které měl vyhrát. Již v I.poločase si vypracoval několik gólových šancí, které neproměnil. Po změně stran se náš dorost dostal brankami Schuberta a Kučery do vedení a další brankové příležitosti zůstaly nevyužity. Přišel trest v podobě vyrovnání, když domácí během pěti minut srovnali na 2:2. Po chybě brankáře Michni pak Pardubice vstřelili vítězný gól.

FK AS Pardubice - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:0
„C" dorost v pozápase sehrál dobrý zápas s kvalitním soupeřem a se šancemi na obou stranách. Po zásluze si obě družstva rozdělili po bodu za konečnou remízu.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - SK Semily 5:2 (2:0)
V dalším divizním utkání náš „B" dorost zaslouženě porazil družstvo Semil, které se sice snažilo, ale v utkání se projevila lepší herní vyspělost našich hráčů. Střelecky se prosadil Petřivý, autor tří branek, další přidali Toman a Fabián. Za stavu 4:0 se nechal zbytečně vyloučit brankář Svozil, hosté poté korigovali výsledek dvěmi penaltami.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - SK Semily 4:0 (1:0)
I mladší „D" dorost dokázal nad svým soupeřem přesvědčivě zvítězit, i když branek do sítě Semil mohlo padnout daleko více. Našimi střelci byli Synek 2x, Semík a Šafránek.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - SK Slavia Praha 2:2 (1:0)
V dalším utkání se naši „A" žáci utkali s vedoucím celkem tabulky a po velmi dobrém výkonu dosáhli nakonec cenné remízy, i když jsme šahali po bodech třech.
Skóre zápasu otevřel Bořil, když proměnil pokutový kop za faul při vlastním úniku, po přestávce Šimek zvýšil na 2:0 a to bylo nadějné. Hosté se však s porážkou nesmířili a zvýšeným úsilím skóre vyrovnali. Utkání mohl rozhodnout Zábraha, ale jeho střela těsně minula slávistickou branku.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - SK Slavia Praha 2:5 (1:2)
Mladší žáci v pozápase prohráli, i když dlouhou dobu drželi přijatelný stav utkání. O jeho osudu se rozhodlo až v závěru, kdy hosté potrestali individuální a taktické chyby našich hráčů. Branky FKMB dali Horák a Boček.

Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FK Pěnčín-Turnov - FKMB roč.96 „A" 0:5
FK Pěnčín-Turnov - FKMB roč.96 „B" 2:3
SK Jeníšovice - FKMB roč.96 „A" 1:12
SK Jeníšovice - FKMB roč.96 „B" 1:5

FKMB roč.96 „A" - Jiskra Nový Bor 3:1
FKMB roč.96 „B" - Jiskra Nový Bor 2:2

FC Slovan Liberec „A" - FKMB roč.97 „A" 2:3
FC Slovan Liberec „B" - FKMB roč.97 „A" 0:7
FC Slovan Liberec „A" - FKMB roč.97 „B" 7:1
FC Slovan Liberec „B" - FKMB roč.97 „B" 0:4

Fanshop banner