Výsledky mládeže – 17.5.-21.5.2006
Klub

Výsledky mládeže – 17.5.-21.5.2006

Redakce


Ve dnech 17.5. - 21.5.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FK Chmel Blšany 2:0 (1:0)
„A" dorost sehrál v domácím prostředí další utkání České ligy dorostu a chtěl pochopitelně vyhrát, aby mohl v klidu dohrát jarní část soutěže. Soupeř naopak potřeboval každý bod k záchraně. Naše družstvo začalo utkání lépe a vyústěním byl úvodní gól Kvapila po akci Kučery. Pak se iniciativy chopili hosté a hru vyrovnali, naštěstí bez gólového efektu. Ve II.poločase hra upadla do průměru, hosté byli v útočné fázi bezzubí a naši dorostenci po přihrávce Tomana Svobodou upravili na konečných 2:0.


FK Mladá Boleslav „C"dorost - FK Chmel Blšany 4:1 (3:0)
„C" dorost v pozápase sehrál dobrý zápas, po celou dobu utkání byl jasně lepší a nebýt neproměněných šancí, především ve II.poločase, mohl být rozdíl skóre ještě větší. Škoda zbytečně inkasovaného gólu v závěru utkání. O branky se podělili Vorasický, Kubát, Sabol a Chramosta.

FK Jablonec 97 B - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:2 (0:1)
Našemu „B" dorostu se na jaře daří a to potvrdil i v dalším utkání. Brzy po zahájení jsme se dostali Tomanem do vedení, které jsme dobrou hrou drželi a v závěru jsme opět Tomanem své zasloužené vítězství pojistili.

FK Jablonec 97 B - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:2 (1:0)
I mladší „D" dorost dokázal po prohraném I.poločase nakonec zvítězit a udržet si tak svojí jarní neporazitelnost. Naše branky dali Hubač a Pešek.

FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav „A"starší žáci 1:2 (0:1)
V dalším utkání se naši „A" žáci utkali s kvalitním soupeřem z popředí tabulky a po velmi dobrém výkonu především do přestávky, dosáhli cenného vítězství. Škoda několika neproměněných šancí a nastřeleného břevna, o výsledku mohlo být rozhodnuto již v průběhu I.poločasu. Branky dali Bořil a Volf.

FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci 4:2 (3:0)
Mladší žáci v pozápase prohráli, a to díky rychle inkasovaným brankám v úvodu utkání /v 15.minutě jsme prohrávali 3:0/. Po přestávce jsme svůj výkon zlepšili, snížili jsme Rambouskem a Lánczem, byla šance i na vyrovnání. V závěru domácí z brejku upravili na konečných 4:2 v náš neprospěch.

FC Zenit Čáslav - FK Mladá Boleslav „B"starší žáci 1:0 (0:0)
„B" žáci ve středu 17.5.2006 předehrávali utkání v Čáslavi a tentokrát nešťastně prohráli, když o výsledku rozhodla naše vlastní branka /teč střely domácích/. Do přestávky jsme byli lepší, po přestávce domácí zvýšili důraz a utkání se vyrovnalo. Utkání jsme dohrávali bez vyloučeného brankáře Lukeše.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - Sokol Tesla Stráž nad Nisou 2:0 (0:0)
O víkendu sehráli „B"žáci existenční utkání o zachování žákovské divizní soutěže pro příští sezónu a díky zlepšenému výkonu ve II.poločase a brankách Jenče a Dufka dokázali nakonec v důležitém utkání zvítězit.

FC Zenit Čáslav - FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci 0:1 (0:0)
„D" žáci ve středu 17.5.2006 také předehrávali a i přesto, že se nám hra příliš nedařila, dokázali brankou Vraštila v poslední minutě utkání zvítězit.

FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci - Sokol Tesla Stráž nad Nisou 4:0 (3:0)
O víkendu naši mladší „D" žáci předvedli daleko lepší výkon a po pěkných fotbalových akcích s následným zakončením jsme zaslouženě vyhráli. Dvě branky dal Koštíř a Eliáš.

FK Krnsko - FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci 6:2 (2:1)
Naši „E" žáci hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice sehráli další utkání v Krnsku, které je v popředí tabulky. Domácím vycházela dokonale taktika zabezpečené obrany a z té se dařily rychlé brejky, které jsme nestačili zachytit.
Branky FKMB dali Nedošetko a Kubelka.

Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FKMB roč.96 „A" - Rapid Pavlovice „A" 2:4
FKMB roč.96 „B" - Rapid Pavlovice „A" 2:1
FKMB roč.96 „A" - Rapid Pavlovice „B" 8:0
FKMB roč.96 „B" - Rapid Pavlovice „B" 11:0

FKMB roč.97 „A" - FK Česká Lípa „A" 1:3
FKMB roč.97 „A" - FK Česká Lípa „B" 5:0
FKMB roč.97 „B" - FK Česká Lípa „A" 0:5
FKMB roč.97 „B" - FK Česká Lípa „B" 1:2

FKMB roč.98 „A" - FKMB roč.98 „B" 3:0

Výsledky turnaje minikopané - okresní soutěž divize I.B - hráno v Krnsku
FKMB - Kostelní Hlavno 0:4
FKMB - FK Krnsko 4:0
FKMB - Bělá pod Bezdězem 0:0

Dne 20.5.2006 proběhl na Městském stadionu turnaj v minikopané pro ročník 1997. Za účasti deseti družstev proběhlo velmi pěkné sportovní setkání, které mělo velmi dobrou úroveň a odpovídající atmosféru. Celkovým vítězem tohoto turnaje se stalo družstvo FK Jablonec 97, které ve finálovém utkání porazilo FK Ravel Ústí nad Labem 2:0. Třetí skončila FK Marila Příbram, čtvrtí žáčci FC Slovanu Liberec. Naše „A" družstvo se v konečné tabulce umístilo na 6.místě, „B" družstvo skončilo desáté. Všechna zúčastněná družstva si z Mladé Boleslavi odvezla pěkné ceny a doufáme, že i krásné sportovní zážitky.

Družstvo FK Mladá Boleslav roč.2000 se zúčastnilo turnaje v Liberci a v konečné tabulce skončilo na 6.místě.

Fanshop banner