Výsledky mládeže – 10.5.-14.5.2006
Klub

Výsledky mládeže – 10.5.-14.5.2006

Redakce


Ve dnech 10.5. - 14.5.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „A"dorost 3:1 (1:0)
„A" dorost zajížděl k dalšímu utkání do Jablonce, který ještě bojuje o případný postup do nejvyšší dorostenecké soutěže. Utkání bylo v I.poločase vcelku vyrovnané, domácí se však po chybě naší obrany dostali do vedení, vzápětí jsme mohli vyrovnat, ale jablonečtí stačili míč vykopnout z prázdné brány. Po změně stran se domácí hráči prosazovali především větším důrazem a vstřelili další dvě branky. Na konečný stav v závěru korigoval Horák z pok.kopu

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:0
„C" dorost v pozápase sehrál lepší utkání než jejich starší kolegové a po dobrém výkonu, který bohužel nebyl korunován brankově, uhrál s kvalitním soupeřem cennou remízu.

Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „B"dorost 0:3 (0:0)
V dohrávaném středečním utkání „B" dorost zaslouží pochvalu za dobrý výkon, který byl korunován konečnou výhrou. Disciplinovaný projev a herní kvalita našeho družstva v toto utkání rozhodla.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FK Náchod-Deštné 2:1 (2:0)
„B" dorost v dalším utkání narazil na kvalitní družstvo Náchoda. V I.poločase jsme předvedli kvalitní výkon, který byl okořeněn dvěma brankami, o které se postarali Petřivý a Toman. Po přestávce jsme měli další příležitosti ke skórování, bohužel jsme je neproměnili a soupeř začal hrát aktivněji, v závěru se mu podařilo pouze nížit na konečných 2:1.

Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:2 (0:0)
I mladší „D" dorost sehrál ve středu dohrávku v Pardubicích a zaslouženě v ní zvítězili, i když si v závěru utkání situaci trochu zkomplikovali, kdy domácí snížili a měli šanci na vyrovnání. Naše branky dali Šorm a Soumar.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FK Náchod-Deštné 2:1 (1:1)
V nedělním utkání „D" dorost díky velké snaze v závěru utkání nakonec dorostence z Náchoda porazil, když z mnoha šancí se vítěznou branku podařilo vstřelit Synkovi až v závěrečné minutě. Do přestávky jsme šli do vedení po gólu Šafránka.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - FK Teplice 3:0 (1:0)
V dalším domácím zápase se naši „A" žáci utkali s kvalitním soupeřem a o utkání rozhodlo lepší zakončování brankových příležitostí v průběhu II.poločasu. Dvě branky dal Bořil /jedna z pok.kopu/, další přidal Volf.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - FK Teplice 3:1 (1:1)
Mladší žáci v pozápase svého soupeře z Teplic také porazili, když herně byli lepší v průběhu celého utkání, po remízovém I.poločase jsme dokázali zápas dovést do vítězného konce. Branky dali Horák, Boček a Láncz.

FK Jablonec 97 - FK Mladá Boleslav „B"starší žáci 6:0 (4:0)
„B" žáci se proti vyspělejšímu soupeři opět neprosadili, o výsledku se rozhodlo po chybách již v I.poločase, po přestávce jsme se herně zlepšili, ale chybělo lepší finální zakončení.

Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci 3:2 (1:2)
„D" žáci v pozápase začali velmi dobře, vedli 2:0 po brankách Eliáše a Koštíře, domácí do přestávky z penalty snížili. Ve II.poločase o výsledku rozhodly dvě střely z dálky, proti kterým byl náš brankář bezmocný.

FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci - AKUMA Mladá Boleslav 3:0 (1:0)
Naši „E" žáci hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice sehráli na domácím hřišti utkání s Akumou, ve kterém zvítězili po dvou brankách Jonáše a jedné Nedošetka. Hosté se zaměřili pouze na bránění.

Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FKMB roč.96 „A" - Hrádek nad Nisou 7:0
FKMB roč.96 „B" - Hrádek nad Nisou 6:1
FKMB roč.96 „A" - Ruprechtice 10:0
FKMB roč.96 „B" - Ruprechtice 5:1

FK Jablonec 97 „A" - FKMB roč.97 „A" 1:1
FK Jablonec 97 „B" - FKMB roč.97 „A" 0:12
FK Jablonec 97 „A" - FKMB roč.97 „B" 6:0
FK Jablonec 97 „B" - FKMB roč.97 „B" 0:3

Hrádek nad Nisou - FKMB roč.97 „A" 2:9
Hrádek nad Nisou - FKMB roč.97 „B" 1:9
Ruprechtice - FKMB roč.97 „A" 0:12
Ruprechtice - FKMB roč.97 „B" 2:5

FKMB roč.98 „A" - SK Semily 2:1
FKMB roč.98 „A" - Lomnice nad Popelkou 3:0
FKMB roč.98 „B" - SK Semily 1:5
FKMB roč.98 „B" - Lomnice nad Popelkou 2:9

Fanshop banner