Unavení trenéři si vzájemně blahopřáli
Klub

Unavení trenéři si vzájemně blahopřáli

Redakce

Po skončení hektického utkání Liberec - Mladá Boleslav čekali novináři v tiskovém středisku neobyčejně dlouho na trenéry, než vyšli z hráčských kabin. Dušan Uhrin i Vítězslav Lavička přišli s unavenými výrazy ve tvářích. Radost z vydařené sezóny skrývali kdesi uvnitř svých fotbalových duší. Náznak úsměvu jim v obličejích probleskl jen ve chvílích, když si vzájemně poblahopřáli k postupu do kvalifikace Ligy mistrů.

„Blahopřeji Liberci k titulu, zaslouží si ho za poctivou práci," řekl Uhrin. „Gratuluji Uhrinovi i jeho týmu za předvedený výkon," kontroval Lavička.
„Liberec byl lepší v prvním poločase, i když jsme ho vyhráli, my byli zase lepší ve druhém poločase. Utkání mělo náboj, hrálo se nahoru dolů a my byli tentokrát šťastnější, že jsme dali gól v poslední minutě," shrnul Uhrin své dojmy z infarktového představení. „Zápas nabídl vynikající fotbal v báječné atmosféře," doplnil Lavička, který ocenil především to, jak se jeho hráči dokázali vrátit do hry i za nepříznivého stavu, kdy prohrávali o dva góly. „Že byl soupeř v závěru šťastnější, tak takový je fotbal, ale mistrovské oslavy si tím zkazit nenecháme," dodal liberecký kouč. Liberečtí slavili druhý titul ve své historii na náměstí v centru města, Mladoboleslavští odjeli slavit svůj historický úspěch domů.

Fanshop banner