Výsledky mládeže – 5.5.-8.5.2006
Klub

Výsledky mládeže – 5.5.-8.5.2006

Redakce


Ve dnech 5.5. - 8.5.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská a turnajová utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - FC Viktoria Plzeň B 3:0 (1:0)
„A" dorost v dalším utkání hostili zachraňující se béčko Plzně. Po dobu celého utkání jsme soupeře prakticky nepustili do vážnější situace, a i když v některých fázích zápasu byla hra neurovnaná, podařilo se našemu dorostu po brankách Horáka z pok.kopu, Schuberta a Kvapila přesvědčivě zvítězit.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - FC Viktoria Plzeň B 5:3 (2:2)
„C" dorost v pozápase i přes špatnou hru obranné čtveřice, která vytvářela hrubé chyby, které soupeř trestal, dokázali zvýšenou bojovností ve II.poločase zápas dotáhnout do vítězného konce. Tři branky dal Chramosta, po jedné Vorasický a Fidler.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „B"dorost 2:1 (0:0)
„B" dorost zajížděl k soupeři z čela tabulky. V I.poločase se hrálo převážně od vápna k vápnu a nikdo se nedokázal střelecky prosadit. Ve II.poločase se hra našeho družstva zlepšila, ale paradoxně branky stříleli domácí a ujali se vedení 2:0. Hubač poté snížil na 2:1 a v závěru naše družstvo promarnilo Tomanem šanci na vyrovnání.

FK Kolín - FK Mladá Boleslav „D"dorost 1:1 (0:1)
V pozápase naši „D" mladší dorostenci po vyhraném I.poločase, střelcem naší branky byl Semík, uhráli v Kolíně nakonec asi zaslouženou remízu.

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „A"starší žáci 1:0 (0:0)
V Mostě bylo k vidění pouze bojovné utkání na nerovném hřišti s minimem příležitostí na obou stranách. Utkání rozhodli domácí brankou 9 minut před koncem po zaváhání naší obrany v pokutovém území.

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci 2:1 (1:0)
Mladší žáci v pozápase svému soupeři také podlehli, když Most byl herně lepší, ale brankové příležitosti si vytvářelo naše družstvo, které také doplatilo na zdravotní problémy třech hráčů záložní řady. Jedinou branku FKMB dal Horák.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - FC Slovan Liberec 0:7 (0:5)
„B" žáci sehráli proti velmi silnému soupeři nevydařené utkání, když o vítězi bylo rozhodnuto prakticky na začátku zápasu, kdy dal Liberec tři branky v rychlém sledu.

FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci - FC Slovan Liberec 0:0
„D" žáci v pozápase sehráli velmi dobré utkání, obě družstva měli možnosti ke skórování, naši žáci proti staršímu soupeři bojovali a odměnou jim byl zasloužený bod.

FK Kaučuk Kralupy n.V. - FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci 0:4 (0:1)
Naši „E" žáci, hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice, v dalším utkání po vcelku jednoznačném průběhu zaslouženě zvítězili, když ještě neproměnili několik gólových šancí. Branky dali Kubelka, Šimáček, Horváth a Jenč.

Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FK Jablonec 97 „A" - FKMB roč.96 „A" 2:1
FK Jablonec 97 „B" - FKMB roč.96 „A" 0:4
FK Jablonec 97 „A" - FKMB roč.96 „B" 6:0
FK Jablonec 97 „B" - FKMB roč.96 „B" 5:4

FKMB roč.97 „A" - FKMB roč.98 „A" 6:1
FKMB roč.97 „B" - FKMB roč.98 „B" 20:0
FKMB roč.97 „A" - FKMB roč.98 „B" 15:0
FKMB roč.97 „B" - FKMB roč.98 „A" 3:1

„B" starší žáci se 8.5.2006 zúčastnili v Bakově nad Jizerou Memoriálu Václava Oplta a skončili v konečném pořadí na 2.místě po těchto výsledcích :
FKMB - FC Slovan Liberec 1:0 /branku dal Szabó/
FKMB - FC Hradec Králové 0:0
FKMB - SK Bakov n.J. 0:0

FKMB roč.98 se zúčastnili turnaje v Českých Budějovicích a skončili na 7.místě.
Výsledky :

FKMB - FC Viktoria Plzeň 4:1
FKMB - AC Sparta Praha 1:2
FKMB - FK Teplice 1:2
FKMB - SK Dynamo Č.B. 2:0
FKMB - Jindřichův Hradec 2:0
FKMB - FK Marila Příbram 0:0
FKMB - Jindřichův Hradec 1:0 - utkání o konečné pořadí

Fanshop banner