Trest na jeden zápas má boleslavský Švejdík i jihlavští Kopic a Perniš
Klub

Trest na jeden zápas má boleslavský Švejdík i jihlavští Kopic a Perniš

Redakce

Čtvrteční disciplinárka potvrdila trest pro mladoboleslavského stopera Ondřeje Švejdíka, který v Brně viděl čtvrtou žlutou kartu v tomto soutěžním ročníku, a tak si jeden zápas nezahraje. Bude stát proti Jihlavě.

Jednání svazové disciplinární komise ve čtvrtečním odpoledni 4. května bylo fotbalovou veřejností sledované především kvůli projednávaném hulvátství sparťanského Řepky při utkání v Jihlavě a nesportovnímu odchodu pražské Slavie z rozehraného utkání s Libercem. Mladé Boleslavi se však týkal verdikt pro Ondřeje Švejdíka za čtvrté napomínání, které si vykoledoval v nepovedeném brněnském duelu. Švejdík si trest odpyká v nejbližším mistrovském utkání doma proti Jihlavě a ve stoperské dvojici jej vedle Brezinského nejspíše nahradí Vít. Naštěstí si tito dva defenzivní hráči odbyli tresty za čtyři žluté karty v nedávných zápasech, neboť Vít stál proti Spartě a Brezinský nemohl hrát v Mostu.
Pro nás není bez zajímavosti, že trest na jedno mistrovské utkání za čtyřnásobné napomínání vyfasovali i dva hráči jihlavské základní sestavy. Proti Mladé Boleslavi nemohou hrát Luboš Perniš a Milan Kopic. Při utkání v Jihlavě proti nám hrál Kopic levého beka a Perniš tvořil s Kaplanem nebezpečné útočné duo a v prvním poločase především on nejvíce zaměstnával mladoboleslavskou obranu.

Fanshop banner