Výsledky mládeže – 29.4.-30.4.2006
Klub

Výsledky mládeže – 29.4.-30.4.2006

Redakce


Ve dnech 29.4. - 30.4.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:0 (0:0)
„A" dorost v utkání se zachraňujícím se Mostem podal nejhorší výkon na jaře a domácí díky snaze a bojovnosti měli ke třem bodům ulehčenou cestu. Herně naši hráči sice svého soupeře přehrávali, optická převaha však k ničemu nevedla. Zklamáním je především přístup, s jakým „A" dorost zápas odehrál.

FK SIAD Most - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:2 (0:1)
„C" dorost v pozápase ke svému utkání přistoupil lépe a svého soupeře v průběhu zápasu nepustil do vážnější akce a po dobrém kolektivním výkonu a brankách Sabola a Jurčovského zaslouženě zvítězil.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FC Zenit Čáslav 1:2 (1:1)
„B" dorost sehrál po vzoru „A" dorostu nejhorší utkání na jaře, a i když jsme se brzy Hruškou dostali do vedení a měli další šance ke zvýšení náskoku, přišla chyba Sládka, proměněná penalta po následném faulu a 1:1. Po přestávce to byl herně nedisciplinovaný výkon, korunovaný inkasovanou brankou na zasloužených 1:2.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC Zenit Čáslav 4:1 (0:0)
V pozápase byli naši „D" mladší dorostenci výsledkově úspěšnější, nedovolili převážně ve II.poločase svému soupeři téměř nic a zaslouženě po brankách Šorma z pok.kopu, Semíka, Synka a Scheuflera zvítězili.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - SK Kladno 5:0 (1:0)
V dalším domácím utkání se naši „A" žáci utkali na UMT Městského stadionu s Kladnem a po přesvědčivém výkonu a mnoha neproměněných brankových příležitostí i tak vysoko zvítězili. Střelecky se zaskvěl Bořil, autor čtyř branek, jednu přidal Kovač.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - SK Kladno 3:1 (2:0)
Mladší žáci v pozápase svého soupeře z Kladna také porazili, když herně byli lepší v I.poločase, kdy jsme se ujali vedení 2:0 brankami Horáka a Láncze. Po změně stran hosté z trestného kopu snížili, ale na konečných 3:1 upravil svým druhým gólem Horák.

Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „B"starší žáci 4:0 (2:0)
„B" žáci se proti vyspělejšímu a o rok staršímu soupeři v průběhu celého utkání neprosadili, a to především ve hře dopředu. Tři branky jsme obdrželi ze standartních situací, kdy se projevila fyzická převaha domácích.

Tesla Pardubice - FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci 4:2 (2:2)
„D" žáci v pozápase opět po dobře rozehraném utkání ztratili všechny body. Do poločasu jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem, po změně stran nám došli síly a pardubičtí nás fyzicky přetlačili. Branky FKMB dali Vacek O. a Valenta.

FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci - FK Brandýs nad Labem 3:0 (1:0)
Naši „E" žáci hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice sehráli na domácím hřišti s druhým celkem tabulky nešťastné utkání. Nebyli horším týmem, ale soupeř je trestal za chyby. Nedokázali jsme v průběhu zápasu proměnit šance, které jsme si vypracovali.


Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FKMB roč.96 „A" - SK Slovan Varnsdorf 1:2
FKMB roč.96 „B" - SK Slovan Varnsdorf 2:2

FKMB roč.98 „A" - FC Slovan Liberec „A" 1:4
FKMB roč.98 „A" - FC Slovan Liberec „B" 4:3
FKMB roč.98 „B" - FC Slovan Liberec „A" 0:15
FKMB roč.98 „B" - FC Slovan Liberec „B" 1:6

Fanshop banner