Mistrem je Liberec, o druhé místo je ve hře stále i Mladá Boleslav
Klub

Mistrem je Liberec, o druhé místo je ve hře stále i Mladá Boleslav

Redakce

Český fotbal už zná svého mistra pro rok 2006, je jím Slovan Liberec, a o to více bude ve zbývajících zápasech sledovaný boj o druhé místo. Ve hře je i Mladá Boleslav a naděje na stříbrné umístění si udrží jedině vítězstvím v Brně.S největší pravděpodobností bude chytat Miller, neboť Kučera, jenž si držel post dosavadní jarní brankářské jedničky, inkasoval velmi bolestivého koňara od sparťanského beka Zabavníka.

Jinak by měl mít trenér Uhrin k dispozici kompletní hráčský kádr. Po trestu za čtyři žluté karty se vrací Vít a právě mezi ním a Šmerdou uprostřed zálohy se bude Uhrin rozhodovat. Jinak by v úspěšné sestavě k dramatickým změnám nemělo dojít a mohla by vypadat takto: Miller - Ševinský, Brezinský, Švejdík, Palát - Kysela, Matějovský, Vít nebo Šmerda, Vaculík - Kulič, Pecka. „Pro nás jsou zbývající mistrovská utkání velmi těžká, neboť nyní v Brně a potom doma s Jihlavou proti nám budou hrát soupeři, kterým jde o prvoligovou záchranu," uvědomuje si mladoboleslavský trenér Dušan Uhrin. Závěr ligy čeká Mladou Boleslav v Liberci, kam už dnes míří gratulace k čerstvému zisku mistrovského titulu.
V přeplněném mladoboleslavském hledišti při čtvrtečním parádním představení s pražskou Spartou byl osobně přítomen i brněnský kouč Mazura. "Boleslav je psychicky v pohodě, daří se jí. Bude to těžký soupeř, možná v daném okamžiku ten nejtěžší," uznal sílu nedělního soupeře Mazura. „Máme z ní respekt," přidal se zkušený brněnský matador Patrik Singl. Vrásky na Mazurově čele prohlubuje vykartování kapitána Jana Trousila. Brnu bude hodně chybět.
Utkání 28. kola I. Gambrinus ligy Brno - Mladá Boleslav se hraje v neděli 30. dubna od 17 hodin. Je průběh můžete sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu a také v přímých reportážních vstupech na rádiu Jizera (105,7 FM).

Fanshop banner