Brankář Kučera inkasoval koňara a nedohrál
Klub

Brankář Kučera inkasoval koňara a nedohrál

Redakce

Oba týmy se musely v druhém poločase obejít bez výrazných individualit, které odstoupily kvůli zranění. V mladoboleslavském dresu nedohrál brankář Kučera, ve sparťanském předčasně odstoupil stoper Řepka.Brankář Kučera se obětavě vrhnul proti atakujícímu Zabavníkovi a na zemi se oba ve skluzu střetli v tvrdém nárazu. Stalo se krátce před přestávkou a poločas dohráli.

Na rozdíl od sparťanského beka se však boleslavský gólman ve druhém poločase na hřišti neobjevil. „Z vynucené výměny brankářů jsem nebyl nervózní," řekl trenér Uhrin. Jeho asistent Macháček, který má na starosti tréninky brankářů, upřesnil, že Kučera inkasoval hodně bolestivého koňara do levého stehna a je nejisté, zda bude v nejbližším utkání proti Brnu v pořádku. „Pro Millera to byla hodně složitá situace naskočit do tak prestižního utkání, ale obavy jsem z jeho výkonu neměl, protože se po celou dobu, kdy Kučerovi kryl záda, poctivě připravoval a byl v potřebné formě," doplnil Macháček.
„Řepka má natažený sval pod kolenem a jeho start v nejbližším ligovém kole je s otazníkem," informoval sparťanský trenér Griga. Sparťanský bek opouštěl interiér mladoboleslavského stadionu kulhavou chůzí a mlčky. Novinářské pokusy o rozhovor odmítl výstižným posunkem hlavy. Byl možná trochu smutný, ale určitě hodně naštvaný.

Fanshop banner