Proti Spartě jde tým v plné síle
Klub

Proti Spartě jde tým v plné síle

Redakce


Ve středu trénovali hráči Mladé Boleslavi přesně v hodině konání čtvrtečního utkání roku proti pražské Spartě. Přítomno bylo dvacet hráčů a dva brankáři. Všichni jsou připravení a nažhavení. Trenér Uhrin má celý tým vzácně pohromadě, pouze Vít je vykartovaný a Holub dlouhodobě zraněný.

Už v půl páté byli na trávníku Kulič, Krátký, Čáp, Sviták, Kurák, Vít, Brezinský a mladý M. Sedláček. Za chvíli se trousili další. Postupně přišli Ordoš, T. Sedláček, Holub, Matějovský, Kysela a zbytek hráčského kádru. Do sedmnácté hodiny scházely dvě nebo tři minutky, když se objevila trojice trenérů Uhrin, Čuhel a Macháček. Do utkání roku s pražskou Spartou zbývalo přesně čtyřiadvacet hodin.
Od počátku trénovali brankáři se svým trenérem Macháčkem odděleně od hráčů.
Rozcvičku fotbalistů do pole vedl Čuhel. Z jižní tribuny zněla hudba, kteoru si pracující řemeslníci si zpestřovali pozdní odpoledne. Trenér Uhrin vyslal kustoda Uhlíře, aby zařídil vypnutí rádia. Ale projev přehnané předzápasové nervozity to nebyl. Uhrin prostě takový je. Od prvních vteřin tréninku soustředěně pozoruje hráče, zda jsou zaujatí aktuálním cvičením a v jaké jsou pohodě. Je o něm známo, že podle tréninkové pracovitosti hráčů posuzuje jejich nasazení do mistrovských bojů. Velké změny proti Spartě však čekat nelze. I bez Uhrinova osobního vyjádření lze předpokládat, že Mladá Boleslav nastoupí nejspíše ve složení: Kučera - Ševinský, Švejdík, Brezinský, Palát - Kysela, Matějovský, Šmerda, Vaculík - Kulič, Pecka. Měla by to být úspěšná sestava!

Fanshop banner