Výsledky mládeže – 22.4.-23.4.2006
Klub

Výsledky mládeže – 22.4.-23.4.2006

Redakce


Ve dnech 22.4. - 23.4.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FK Mladá Boleslav „A"dorost - AC Sparta Praha B 2:2 (2:1)
„A" dorost se v dalším mistrovském utkání představil poprvé na jaře na travnaté ploše v areálu Městského stadionu a hostil fotbalově vyspělého soupeře. Do přestávky podávalo naše družstvo velmi dobrý výkon a po zásluze se brankami Svobody z pok.kopu a Hermana ujalo vedení 2:0. V závěru I.poločasu hosté po jediné souvislejší akci snížili na 2:1. Po přestávce se obraz hry změnil, Sparta se stále více prosazovala a její snaha byla nakonec korunována vyrovnávacím gólem.
V zápase dvou rozdílných poločasů je konečná remíza spravedlivá.

FK Mladá Boleslav „C"dorost - AC Sparta Praha B 0:1 (0:1)
„C" dorost v pozápase své utkání prohrál, a to zejména díky špatné hře v I.poločase, kdy nás Sparta fotbalově přehrávala. Po změně stran se naši dorostenci herně zlepšili, ale ke kýženému gólu to nevedlo, hosté své vítězství uhájili do konce utkání.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „B"dorost 1:3 (0:1)
„B" dorost sehrál na půdě soupeře z Chrudimi další vydařené utkání. Po celou dobu zápasu jsme byli proti důrazným a věkově starším dorostencům fotbalovější, herně disciplinovaní a nacvičené věci z tréninku dokázali hráči přenést do samotného utkání. Dvě branky dal Toman, jednu přidal Parýzek.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „D"dorost 0:1 (0:0)
V pozápase byli i naši „D" mladší dorostenci výsledkově úspěšní, nedovolili domácím vstřelit branku a sami utkání brankou Synka rozhodli ve svůj prospěch.

RMSK Cidlina - FK Mladá Boleslav „A"starší žáci 1:3 (0:1)
V tomto utkání naši žáci podali zatím nejlepší jarní výkon a zaslouženě zvítězili, když vítězství mohlo být ještě výraznější, nebýt několika neproměněných příležitostí.
Branky dali Radil, Borovička a Kovač.

RMSK Cidlina - FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci 2:2 (0:1)
Mladší žáci v pozápase měli velmi dobrý vstup do utkání, ujali jsme se vedení brankou Bočka a další šance neproměnili. Domácí po změně stran otočili vývoj utkání ve svůj prospěch, Horák poté nedal penaltu, Hošťálek z druhé nařízené penalty vyrovnal na konečných 2:2.

FK Mladá Boleslav „B"starší žáci - FK Trutnov 0:2 (0:1)
„B" žáci zklamali, soupeř je přehrál jednoduchostí a důrazem. V průběhu celého utkání jsme si nedokázali vytvořit situace, které by vedli k většímu ohrožení trutnovské branky.

FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci - FK Trutnov 2:3 (1:0)
„D" žáci v pozápase ztratili vyhrané utkání. Velmi dobrý I.poločas, neproměněné šance, vedení 2:0, ale po přestávce po chybách zbytečná prohra. Obě naše branky dal Koštíř.

Mnichovohradišťský SK - FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci 1:3 (1:1)
Naši „E" žáci hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice ve své středeční dohrávce získali cenné vítězství na půdě vedoucí celku tabulky. Po vyrovnaném I.poločase se po přestávce prosadili lepší kombinací a po brankách Cihláře, Kubelky a Kozmy dovedli utkání do vítězného konce.

Vitana Byšice - FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci 0:2 (0:0)
V dalším utkání jsme na hřišti v Byšicích porazili svého soupeře opět po dobré kombinační hře a z řady šancí se našim žákům podařilo proměnit pouze dvě, a to Šimáčkem a Kubelkou.

Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FK Česká Lípa A - FKMB roč.96 „A" 0:6
FK Česká Lípa A - FKMB roč.96 „B" 0:1
FK Česká Lípa B - FKMB roč.96 „A" 1:2
FK Česká Lípa B - FKMB roč.96 „B" 3:1

FKMB roč.97 „A" - FKMB roč.97 „B" 7:0

Výsledky okresní soutěže minikopané - divize I.B hráno v Mladé Boleslavi :

FKMB - FK Krnsko 1:2
FKMB - SK Bělá pod Bezdězem 0:3
FKMB - ZD Kostelní Hlavno 4:7

Fanshop banner