Hráči Mostu i Mladé Boleslavi by měli předvádět pohledný fotbal
Klub

Hráči Mostu i Mladé Boleslavi by měli předvádět pohledný fotbal

Redakce

Při střetnutí Mostu s Mladou Boleslaví by se měli diváci dočkat parádní fotbalové podívané, neboť ani jeden tým nenastoupí pod stresující tíží nezbytného bodového zisku. Přestože to s Mostem po podzimu vypadalo zle, dostal se už z nejhoršího a současných jedenatřicet bodů mu zaručuje ligu i v příštím soutěžním ročníku. A Mladá Boleslav má mistrovských bodů hodně nad plán.

V bilanci domácích utkání patří Most mezi lepší týmy první ligy. Ze třinácti utkání osm vyhrál, jednou remizoval a čtyřikrát prohrál při skóre 20:15. Na svém hřišti získal pětadvacet bodů, čili převážnou většinu z celkových jedenatřiceti. Největšího domácího vítězství dosáhl Most proti Ostravě, kterou vypráskal 4:0. Doma podlehl Liberci 1:2, Olomouci 0:2, Spartě a Slávii shodně 0:3. Zajímavé je, že se Slávii prohrál stejným výsledkem i v jarní odvetě na pražském Strahově.
Proti výtečné domácí bilanci Mostu je neméně dobrá bilance Mladé Boleslavi ze soupeřových hřišť. V tabulce sestavené jen z venkovních výsledků je Mladá Boleslav čtvrtým nejlepším týmem ligy. Statistiku má vyrovnanou, neboť čtyři utkání vyhrála a stejný počet remizovala i prohrála. Z dvanácti odehraných utkání na cizích hřištích má skóre 15:16 a zisk šestnácti bodů.
Utkání 26. kola I. Gambrinus ligy Most - Mladá Boleslav se hraje v neděli 23. dubna od 17 hodin a jeho průběh můžete sledovat v on-line reportáži na tomto klubovém webu a v reportážních vstupech na rádiu Jizera.

Fanshop banner