Výsledky mládeže – 12.4.-16.4.2006
Klub

Výsledky mládeže – 12.4.-16.4.2006

Redakce


Ve dnech 12.4. - 16.4.2006 sehrála mládežnická družstva FK Mladá Boleslav mistrovská utkání, a to s těmito výsledky :

FC Chomutov - FK Mladá Boleslav „A"dorost 2:3 (0:2)
Ve středu 12.dubna 2006 sehráli naši dorostenci odložené utkání v Chomutově a postavení družstev v tabulce nám před zápasem velelo v něm uspět. Vstup se našim dorostencům podařil a Kvapilem jsme se ujali v úvodu vedení 0:1, do poločasu jsme Petřivým ještě zvýšili na 0:2. Po přestávce Sedláček náš náskok ještě potvrdil - 0:3. Bohužel jsme poté dostali dvě slepené branky /tak jako v předchozím domácím zápase s Motorletem/ a domácí byli opět ve hře. Náš dorost však zlepšenou hrou a koncentrací závěr utkání zvládl a odvezl si z Chomutova 3 body.

FC Chomutov - FK Mladá Boleslav „C"dorost 1:2 (1:1)
I mladší „C" dorost dohrával svůj zápas v Chomutově. Domácí se ujali vedení, na které Kubát ve vyrovnaném I.poločase odpověděl gólem a stanovil poločasový výsledek na 1:1. Ve druhé části střetnutí byli naši dorostenci lepším týmem, Kubát otočil skóre utkání v náš prospěch 1:2. V závěru jsme odolali náporu domácích a s trochou štěstí a příkladnou bojovností své vedení uhájili až do vítězného konce.

FK Nový Bydžov - FK Mladá Boleslav „A"dorost 0:0
K dalšímu mistrovskému utkání odjížděli naši dorostenci na horkou půdu do Nového Bydžova. V bojovném utkání se hra převážně přelévala od vápna k vápnu, nikdo si do přestávky prakticky nevytvořil vyloženější příležitost. Domácí po změně stran chtěli strhnout vedení na svojí stranu, ale to se jim díky naší soustředěné hře nepodařilo. A když i naši střelci se v tomto zápase neprosadili, skončilo utkání 0:0.

FK Nový Bydžov - FK Mladá Boleslav „C"dorost 0:0
V pozápase byl náš mladší dorost po celé utkání lepším týmem, soupeře přehrával, ale bohužel bez brankového efektu.

FK Mladá Boleslav „B"dorost - FC Slovan Liberec „B" 3:1 (2:0)
Náš dorost sehrál jedno z vydařenějších utkáních a po dobré hře především v I.poločase nad svým soupeřem z Liberce zaslouženě zvítězil. První branku dal Fabián křížnou střelou z levé strany, poté Toman po prohození Dudky zvýšil na 2:0. Ve II.poločase naše vítězství korunoval pěknou brankou po centru Hubače hlavou opět Fabián.

FK Mladá Boleslav „D"dorost - FC Slovan Liberec „B" 4:1 (3:1)
I v pozápase si náš mladší „D" dorost dokázal se svým soupeřem poradit a po dobré hře se naše družstvo prosadilo i střelecky. Po dvou brankách dali Synek a Šorm.

FK Mladá Boleslav „A"starší žáci - SK Motorlet Praha 1:3 (0:0)
V tomto utkání naši žáci zklamali a po neurovnaném a bezkrevném výkonu svému soupeři zaslouženě podlehli. První půle byla ještě vcelku vyrovnaná, ale soupeř se začal prosazovat jednoduchou a důraznou hrou,kterou ve II.poločase podpořil i střeleckou efektivitou. Naší jedinou branku dal Bořil.

FK Mladá Boleslav „C"mladší žáci - SK Motorlet Praha 1:0 (1:0)
Mladší žáci v pozápase své vítězství doslova vydřeli. Ve vyrovnané první půli jsme se v jejím závěru dostali do vedení, když si hosté dali vlastní gól po hlavičce našeho Rambouska. Po změně stran měli hosté trvalou převahu, kterou však nedokázali střelecky využít.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „B"starší žáci 3:0 (2:0)
„B" žáci zajížděli k dalšímu utkání opět na hřiště soupeře, který v jeho průběhu dokázal své kvality a lepší střeleckou produktivitou naše „B" žáky porazil.

AFK Chrudim - FK Mladá Boleslav „D"mladší žáci 6:2 (3:2)
„D" žáci v pozápase zahráli proti vedoucímu týmu tabulky velmi dobře v I.poločase, v jeho druhé části po vynucených změnách v sestavě a díky vyspělosti soupeře zápas v jeho posledních 10 minutách ztratili. Obě naše branky dal Koštíř.

FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci - FC Trnavan Rožďalovice 10:0 (3:0)
Naši „E" žáci hrající mistrovskou soutěž pod hlavičkou Sokola Pěčice ve své středeční dohrávce výrazně nad svým soupeřem zvítězili, i když trenéři nebyli spokojeni s předvedenou hrou. Branky : Horváth 3, Kubelka 2, Landecký 2, Bažant, Lacek a Jenč

FK Mladá Boleslav „E"mladší žáci - TJ ZD Kostelní Hlavno 5:1 (5:0)
V dalším utkání jsme na hřišti v Pěčicích porazili žáky Kostelního Hlavna a po herní převaze v průběhu celého utkání jsme se především v I.poločase prosadili i střelecky. Ve II.poločase se hosté soustředili jen na obranu a podařilo se jim dát čestný úspěch. Naše branky dali Šimáček 2, Horváth, Kubelka a Bažant.

Výsledky Krajského přeboru starších a mladších přípravek :

FKMB roč.96 „A" - Dolnobousovský SK 4:0
FKMB roč.96 „B" - Dolnobousovský SK 2:1
FKMB roč.96 „A" - Mnichovohradišťský SK 1:0
FKMB roč.96 „B" - Mnichovohradišťský SK 0:3

FKMB roč.97 „A" - SK Semily 8:0
FKMB roč.97 „B" - SK Semily 2:0
FKMB roč.97 „A" - Lomnice nad Popelkou 2:0
FKMB roč.97 „B" - Lomnice nad Popelkou 2:0

FKMB roč.98 „A" - FK Pěnčín-Turnov 4:0
FKMB roč.98 „B" - FK Pěnčín-Turnov 0:7

Fanshop banner