Uhrin chválil všechny, kteří byli na hřišti
Klub

Uhrin chválil všechny, kteří byli na hřišti

Redakce

Mladoboleslavští začali v Příbrami boj o druhou ligovou příčku nečekaně vlažně a svého trenéra Uhrina hodně vytočili. Po přestávkové domluvě se vrátili k bojovnému projevu s maximálním nasazením po celé hrací ploše a po zásluze se radovali s tříbodového zisku.

Uhrin na úvod hodnocení vítězného utkání nezapomněl připomenout, že jeho mužstvo sehrálo zápas dvou rozdílných poločasů. „V prvním jsme neměli nasazení ani bojovnost. O přestávce jsem musel zvýšit hlas a apeloval hlavně na útočníky, aby byli důraznější. Do druhého poločasu jsem šli s úmyslem nepříznivé skóre otočit," řekl k prohranému poločasu Uhrin. „V první půli byl soupeř lepším týmem, v druhé jsme se zlepšili a podali vynikající výkon. Chválím Pecku za góly a celé mužstvo za bojovnost, jsem opravdu spokojený se všemi hráči, kteří byli na hřišti. Vítězství si zaslouží," uzavřel mladoboleslavský kouč hodnocení příbramského duelu a vzápětí opět čelil dotazům po dalších ligových a evropských ambicích.
„Jsme nadšení z druhého místa a když tam vydržíme, bude to perfektní," dodal Uhrin.
Jeho příbramský rival Tobiáš neskrýval zklamání z prohry, ale její příčiny nehledal nikde jinde, než ve svých svěřencích. „Těžko se mi utkání hodnotí, protože si myslím, že jsme byli lepší a měli více šancí. Soupeře jsme přehrávali a zápas jsme měli zvládnout, když jsme v poločase vedli a dohrávali proti deseti. Bohužel jsme udělali banální chyby před oběma góly."

Fanshop banner